Acne Studios

Alle anmeldelser

Acne Studios

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Acne Studios

Acne Studios er et Stockholm-baseret modehus med en multidisciplinær tilgang. Gennem grundlægger og kreativ direktør Jonny Johanssons interesse for fotografi, kunst, arkitektur og samtidskultur er der fundet en alternativ vej, der gør Acne Studios til en velrespekteret skaber af ready-to-wear, magasiner, møbler, bøger og udstillinger.

Kollektionerne er defineret af Jonny Johanssons karakteristiske, sidestillede design og opmærksomhed på detaljer, med vægt på skræddersyning og en eklektisk brug af materialer og specialudvikledestoffer. Kollektionerne dækker mænds og kvinders ready-to-wear, fodtøj, accessories og denim.

Bæredygtighed
Acne Studios mener, at deres hovedansvar er at skabe ønskværdige varer, som deres forbrugere værdsætter og kan nyde i lang tid. Som følge heraf er udgangspunktet for deres bæredygtighedsambition, at de vil være stolte af deres produkter - hvordan de ser ud, deres kvalitet og hvordan de fremstilles og bruges.

Deres bæredygtighedsambition er opdelt i tre nøgleområder 'Deres produkter', 'Deres leverandører' og 'Deres drift'. I Acne Studios's årlige bæredygtighedsrapport beskriver de handlinger, mål og resultater på disse tre områder.

Medlemskab af Fair Wear Foundation
Siden 2008 har Acne Studios været medlem af organisationen Fair Wear Foundation (FWF). De støtter dem i deres arbejde med at overvåge og forbedre arbejdsforholdene på de fabrikker, hvor deres produkter fremstilles. Hvert år laver FWF et 'Brand Performance Check', hvor deres præstation evalueres og bedømmes. Resultaterne er opsummeret i FWF-brandets præstationskontrolrapport.

Forsendelse
Alle ordrer er fuldt sporbare via deres hjemmeside. Leveringstider er kun angivet som retningslinjer og tager ikke højde for mulige forsinkelser forårsaget af betalingsautorisation og/eller lagertilgængelighed. De kan ikke levere til postbokse.

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder Acne Studios sig retten til at sende førstegangsordrer til kortindehaverens bekræftede faktureringsadresse eller arbejdsadresse. For at undgå forsinkelser i modtagelse af din ordre, skal du sørge for at angive de korrekte fakturerings- og forsendelsesoplysninger, der er knyttet til dit kredit-/betalingskort, når du afgiver en ordre.

Acne Studios forsikrer hvert køb i transittiden, indtil det er leveret til dig. Ordrer kan kræve underskrift ved levering, hvorefter ansvaret for forsendelsen overgår til dig. Hvis du har angivet en anden modtager end dig selv til leveringsformål, accepterer du også, at underskrift fra tredjeparten er tilstrækkeligt bevis for levering og opfyldelse af Acne Studios.

Retur
Alle varer skal være ubrugte i deres originale stand, med alle originale mærker og emballage intakt for at være berettiget til returnering. For at få din onlineordre retur via mail, skal du begynde med at anmode om en returgodkendelse via denne formular, før du sender dine varer. Bemærk venligst, at omkostningerne ved returnering er kundens ansvar.

Hvordan var det at prøve Acne Studios?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Acne Studios. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.