AdidasCases

Alle anmeldelser

AdidasCases

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

AdidasCases

Den øgede digitalisering af samfundet har medført mange ændringer; ikke mindst, at stort set alle har én eller flere digitale enheder, der ofte har været dyre og har stor værdi for ejeren. Derfor er markedet for mobilcovers og etuier steget støt de seneste ti år og man kan nu finde mange leverandører og online forhandlere, der tilbyder denne type produkter. Etuiets primære funktion er at beskytte den digitale enhed, men mange benytter muligheden for, at vælge et cover der samtidig også er moderigtigt og trendy. Derkan være stor forskel på både kvalitet og design hos de forskellige forhandlere og derfor er det altid en god ide at man læser nogle kundeanmeldelser igennem fra andre kunder, for at sikre sig, at man foretager det rette valg.

Om AdidasCases
Netbutikken AdidasCases ejes og drives af virksomheden Telecom Lifestyle Fashion B.V., som har hovedkontor på Kraaivenstraat 25-34, 5048AB, Tilburg, som er beliggende i Nederlandene. Siden 2013 har Telecom Lifestyle Fashion haft licens fra Adidas til at designe, udvikle, fremstille og sælge etuier til enheder som smartphones, tablets og bærbare computere under to forskellige varemærker: Adidas Originals og Y-3. Virksomheden har både varehuse i USA, Tyskland og England.

Produkter og Services hos AdidasCases
Hos AdidasCases kan man købe etuier til Iphones, Samsung telefoner, samt Huawei telefoner. Alle deres etuier er af mærket Adidas, og de kan findes i en lang række forskellige farver, såsom sort, hvid, blå og lilla, samt til mange forskellige telefonmodeller. Blandt AdidasCases produkter, kan man finde etuier der passer til både Iphone 6+, 6S+, 7+ and 8+, iPhone X, samt mange andre. Udover mobil cases kan man købe covere til laptops, powerbanks, telefonringe m.fl, der alle er dekoreret med Adidas logoet og kan handles i forskellige farver.

Ønsker man at bestille cases eller etuier på virksomhedens netbutik, så kan man benytte adskillige forskellige betalingsmetoder, såsom VISA, Mastercard, American Express, SEPA Direct Debit, PayPal, iDEAL og betaling med check. 
Som kunde hos AdidasCase kan man returnere sine indkøbte produkter og få sine penge retur inden for 14 dage efter modtagelsen af varerne. Alle de returnerede produkter skal være i samme stand, som de var da de blev modtaget, og alle produkterne skal derudover være i deres originale emballage med alle etiketter, mærkater og beskyttende klistermærker intakte.

Efter bestilling og betaling for de ønskede teknologi produkter, starter virksomheden med at pakke ordren fra det relevante lager og oplyser i den forbindelse, at alle produkter der haves på lager vil blive sendt den efterfølgende dag. Man modtager en e-mail med trackingoplysninger og forsendelsesbekræftelse, således at man kan følge produkterne fra afsendelse til modtagelse. 

Komplimenter, Klager og Tips til AdidasCases
Baseret på dine personlige erfaringer med AdidasCases, ville du da anbefale andre, at investere i virksomhedens iphone cases eller laptop covers? Hvad synes du om den overordnede kvalitet af deres produkter, virksomhedens leveringshastighed, kundeservice? Alle aspekter omkring AdidasCases, som du mener vil være nyttige for andre handlende at vide før de bestiller gennem denne netbutik, anbefaler vi dig at skrive ned i en kundeanmeldelse her på siden, således at andre danskere kan træffe en mere informeret beslutning, på baggrund af dine informationer.