Adorama

Alle anmeldelser

Adorama

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Adorama

Hvis du vil føre din kreative vision ud i livet, har du brug for det rigtige udstyr. Adorama's butik i har været et ikon for kreative i New York City siden 1974. Hos Adorama finder du et bredt udvalg af kameraer, objektiver, kameraudstyr, studiebelysning, stativer, professionelt lydudstyr, computere, printere og alt det moderne tilbehør, du skal bruge for at få dit arbejde til at lykkes.

Mere end man kan se
Din kunst er deres passion, og de er her for at give dig avanceret udstyr og autoritativ støtte fra folk, der ønsker, at du skal få succes. Hos Adorama er de dedikerede til at give dig alt det. Deres kreative fællesskab omfatter hundredvis af fagfolk, som deler deres færdigheder, meninger og yndlingsudstyr med dig.

Se eksklusive shows, tutorials og onlinebegivenheder, få et kig bag kulisserne på rigtige foto- og videooptagelser, og deltag i invitationsgrupper, der hjælper dig med at forbedre dit håndværk og møde ligesindede.

Fotoudstyr, videoudstyr og elektronik
Adorama er verdens eneste fuld service foto-, video- og elektronikudbyder. De er mere end blot en fotobutik og tilbyder det bedste udvalg og laveste priser på professionelt foto- og videoudstyr, professionel lyd og forbrugerelektronik som hjemmebiografer, mobile computere, hjemmekontorudstyr og meget mere.

Adorama's butik
Prøv gearet. Få specifikationer og anbefalinger fra deres venlige, kyndige personale.

Optjen belønninger
Shopping hos Adorama er altid givende med deres pointbaserede loyalitetsprogram og endnu flere frynsegoder med vores VIP360-medlemskab.

Forbind dig med Adorama
Du kan chatte med os på deres hjemmeside, sociale medier og under vores live events i butikken.

Få hjælp
I det usandsynlige tilfælde, at der skulle opstå et problem med din ordre, eller du har spørgsmål, er Adorama her for dig. Ring til dem på 800-223-2500 eller send dem en e-mail.

Adoramas B2B-division leverer rådgivende salgs- og tekniske tjenester til at designe, installere og understøtte de unikke teknologibehov hos virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder.

Du kan leje professionelt film- og lydudstyr fra Adorama Rental Co. på Manhattan eller Brooklyn. Få, hvad du har brug for i løbet af dit projekt. Leje er også en god måde at teste udstyr, før du køber det.

Adorama betaler også en god pris for dit brugte foto- og videoudstyr. Når du er klar til at opgradere dit system, eller hvis du har udstyr, du vil tjene penge på, er de her for dig. Med et stort udvalg, præcise anmeldelser og brancheeksperter til at hjælpe.

Adorama producerer print i professionel kvalitet og tilbyder god service til en overkommelig pris.

Boost din kreativitet med tips, tricks og inspiration fra deres fagfolk. Anerkendte instruktører, fotografer og lydeksperter deler deres ekspertise med dig på deres blog. Få anmeldelser, anbefalinger og begivenhedsinvitationer.

Hjælp Adorama med at støtte kreative over hele verden med salg af udstyr, udlejning og træning. De er baseret i New York og New Jersey og betjener kunder over hele verden.

Fortæl os din mening om Adorama
Har du også købt noget af Adorama's udstyr? Fortæl os gerne om din erfaring nederst i en anmeldelse, så andre kunder også kan få inspiration af din oplvelse.