Aether

Alle anmeldelser

Aether

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Aether

Aether blev grundlagt i 2009, da grundlæggerne Palmer West og Jonah Smith blev inspireret til at skabe noget, de ikke kunne finde. De var byboere med en passion for friluftslivet, forretningsfolk, der ville have overtøj, der understøttede deres livsstil uden at se ud som om de var i en elevatorlinje. Aether blev født ud af et ønske om en herrekollektion, der var hjemme i byen, men som stod op til det fri. I dag er Aether en komplet livsstilskollektion til byboende, designmindede og berejste mænd og kvinder. Virksomheden har hovedkvarter på Melrose Avenue i Los Angeles, kun få gader fra sin flagskibsbutik på La Brea Avenue. Yderligere detailforretninger er placeret i New York City, San Francisco og Aspen.

Aether's designfilosofi er at skabe moderne, klassiske stykker, der trodser trends og årstider. Femoghalvfjerds procent af Aether's produkter er designet til det bymiljø, hvor de bor og tilbringer det meste af deres tid, men meget af det er lavet af yderst funktionelle, tekniske stoffer, der tåler det udendørs, hvor de mest nyder at tilbringe tid. Deres beklædningsgenstande ser måske godt ud i byen, men de udmærker sig også i det fri, og det er netop derfor, de kommer med en livstids fabrikationsgaranti. Når du tænker på højteknologisk overtøj, tænker du normalt ikke på smukt design, og når du tænker på lækkert design, tænker du nok ikke på super funktionelle stykker. Aether opfylder begge kriterier. De er et brand dedikeret til det fineste inden for teknisk beklædning, samtidig med at de bevarer en urban æstetik. Aether har hovedkvarter på Melrose Avenue i Hancock Park-kvarteret i Los Angeles. Den rene, moderne æstetik er designet af arkitekten David Thompson, som fokuserede på et luftigt, åbent rum, der tilskynder til kommunikation. I et forsøg på at være så miljøbevidst som muligt, genereres 50 % af den energi, der bruges på kontoret, af solpaneler på stedet.

Hvor fremstilles Aether-produkter?
Alle deres produkter er designet i deres hovedkvarter i Los Angeles, men de fremstilles over hele verden. De arbejder i øjeblikket med fabrikker i Kina, Vietnam, Indonesien, Portugal og Filippinerne. De har været meget tilbageholdende med at tage beslutningen om at flytte noget af deres produktion til udlandet. De ville elske at lave al deres produktion i USA og betaler gerne en præmie for at gøre det. Til dato har de dog ikke været i stand til at finde en amerikansk producent, der har været i stand til eller endda villig til at påtage sig det yderst tekniske tøj, som de laver. Den dygtige arbejdskraft og det avancerede maskineri til at gøre det gik til udlandet for mange år siden, længe før vi etablerede Aether. Kvalitet er deres førsteprioritet. De er ikke villige til at kompromittere integriteten af ​​deres produkter i bytte for oprindelseslandet. Placering vil altid spille en rolle i fabriksvalg. De vil dog fortsat fokusere på at finde producenter, der er socialt ansvarlige, har den mest kvalificerede arbejdskraft, topmoderne maskineri og teknisk ekspertise.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Aether
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.