Aigner Club

Alle anmeldelser

Aigner Club

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Aigner Club

I dag handler flere danskere end nogensinde før online, i takt med at det er blevet nemmere og mere bekvemt at finde, bestille og modtage præcis de ting man søger. Især modetøj og modetilbehør købes nu online, da man ofte kan modtage sin bestilling indenfor få dage, samt sende produkter og varer tilbage, der enten ikke passer, eller ikke lever op til forventningerne. Det er dog vigtigt at man husker, at ikke alle online forhandlere har samme vilkår og serviceniveau og derfor læser mange handlende kundeanmeldelser igennem, for de handler hos en given forhandler. På den måde kan man bedre sikre sig, at oplevelsen bliver så nem og bekvem som man forventer.

Om Aigner Club
Virksomheden Etienne Aigner AG ejer netbutikkenAigner Club, samt en række fysiske butikker i byer som Munchen, Parndorf, Wertheim, samt andre. Virksomhedens netbutik kan tilgås på både engelsk og tysk, og kunder fra både europæiske lande, samt lande i resten af verden, kan bestille og modtage produkter på virksomehedens hjemmeside. 

Produkter og Services hos Aigner Club
Virksomheden Aigner Club er specialiseret indenfor modetilbehør og accessories og tilbyder kunder fra hele verden lædervarer og andre moderigtige produkter. Blandt deres varekategorier kan man finde punge, tørklæder, bælter, solbriller, tasker, samt mange andre, til både mænd, kvinder og børn. Virksomheden forhandler også tøj af deres eget mærke, såsom logo sweatshirts, jogginbukser og hættetrøjer i en række forskellige farver, såsom lilla og beige. Under kategorien til børn kan man primært finde tøj af virksomhedens eget mærke, til både piger og  drenge. Mange af beklædningsartiklerne er farverige, og er dekorerede med både virksomhedens logo og navn, samt figurer og mønstre. Man kan yderligere købe boligvarer hos denne virksomhed, hvilket inkluderer pudebræk og tæpper til hjemmet.

Hvis man vil bestille produkter fra Aigner Clubs netbutik, så kan man betale med Visa betalingskort, Mastercard, American Express, Paypal og Klarna. Den sidstnævnte betalingsform giver kunder muligheder for, at betale for deres indkøb på en senere dato - at udskyde betalingen - eller at dele den op i mindre afdrag, således at man tilbagebetaler for sine modeprodukter over en række måneder. Alle ordrer, der skal sendes til Danmark, leveres med DHL Express, hvilket normalt tager mellem 3 og 5 arbejdsdage, fra produkterne er blevet afsendt fra Aigner Clubs lager. Fortryder man sit indkøb, så har man som handlende ved denne netbutik 30 dages fuld returret, forudsat at de returnerede produkter er i original emballage og ubrugte.

Komplimenter, Klager og Tips til Aigner Club
Har du et par minutter til at hjælpe andre danskere med deres næste modeindkøb? Hvis du har handlet hos Aigner Club, enten til dig selv, dine børn eller til venner og andre familiemedlemmer, så kan blot et par linjer omkring dine erfaringer med denne virksomhed ære til stor hjælp for andre, der ikke i forvejen kender til Aigner Club og gerne vil vide mere, før de bestiller varer gennem deres netbutik. Det er især vigtigt for andre at vide mere omkring produktkvalitet, pasform, kundeservice mm. da dette ikke er et mærke, der forhandles andre steder og derfor vil mange have begrænset kendskab til denne forhandler.