DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Aimn

  Danske kvinder motionerer som aldrig før og hvor det fedt! Men det er endnu mere fedt, hvis man kan se godt ud og være komfortabel på samme tid. Fitness moden til kvinder har i mange år været ubehagelige gamascher, for store t-shirts og sports-BH´er, der ikke kunne holde et søm i en væg på plads. Så er det altså svært at samle energien og motivationen til at slæbe korpuset op af sofaen og ned i gymnastikdragten når Netflix´en kalder og der er kold pizza i køleskabet. MEN disse to svenske sports apparel producenter mener, de har svaret med brandet, Aimn. På denne side kan du læse anmeldelser af firmaet Aimn, der sælger sportstøj og andet tilbehør til aktive kvinder.

  Om Aim´n
  Aim’n, som udtales ”aim-in”, blev grundlagt i efteråret 2013 af to svenske kvinder, der var trætte af uinspirerende sports apparel. Tekla og Helen mente, at de kunne kreere sportstøj, der kunne inspirere kvinder til at vælge en sundere livsstil og tro på dem selv. Siden den første kollektion blev udgivet i 2014, har virksomheden ekspanderet og sælges i 160 lande med kontorer i Sverige og New Zealand. Varerne forhandles primært via netbutikken, men firmaet har derudover to fysiske butikker i Sverige.

  Produkter og Services
  På netbutikken kan man shoppe efter kollektioner, kategorier og aktivitet. Producenternes ide med sportstøjet er, at det ikke behøver at være så kedeligt. De bruger farver og print i deres design, der er inspireret af deres omgivelser og ting de kan lide. Udover sportstøj sælger aim´n også sko samt sportsudstyr og tilbehør til træning såsom vandflasker, sjippetov, træningselastikker med mere. Alle designs are lavet til kvinder eller piger. Aim´n har en større kollektion af tights og leggings til forskellige formål. Hjemmesidens tights guide kan bruges til at finde ud af hvilken type tights, der passer bedst til din foretrukne sportsgren og hvilken af fire typer materiale, du ville foretrække.


  Aim´n benytter to leveringsservices efter hvor i verden pakken skal sendes til. De benytter enten DHL, der tager 1-4 hverdage eller en Global Postal Service, der leverer i løbet af 4-15 hverdage. Forsendelser til Danmark vil oftest sendes med PostNord. Ønsker man ikke at benytte betalingskort, kan man bruge Google Pay eller Paypal. Det er også muligt at udsætte betalingen via Klarna, PayPal, bancontact eller bankkonto gennem iDeal. Fortrudte køb kan returneres for egen regning inden for 30 dage, såfremt varen er i ubrugt tilstand og mærket ikke er klippet af.

  Komplimenter, Klager og Tips til aim´n
  Klager m.m. kan sendes til hello@aimn.com. Hvis du har handlet hos aim´n, er det dig vi venter på at høre fra. Din anmeldelse er et super vigtigt værktøj for andre forbrugere, der forsøger at navigere det enorme marked af sportstøj og tilbehør. Hvad synes du om aim´ns produkter, kvalitet og designs? Er hjemmesiden nem at navigere? Er deres kundeservice venlig og hurtig til at svare? Kom dine varer til tiden og i god tilstand? Hvor nemt er det at returnere fortrudte køb? Virker tights guiden? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Her er Amazons 5 værste sager

  Aimn
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Aimn

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Aimn et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Aimn I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Aimn?

  Aimn er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aimn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.