Aimn

Alle anmeldelser

Aimn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Aimn

Danske kvinder motionerer som aldrig før og hvor det fedt! Men det er endnu mere fedt, hvis man kan se godt ud og være komfortabel på samme tid. Fitness moden til kvinder har i mange år været ubehagelige gamascher, for store t-shirts og sports-BH´er, der ikke kunne holde et søm i en væg på plads. Så er det altså svært at samle energien og motivationen til at slæbe korpuset op af sofaen og ned i gymnastikdragten når Netflix´en kalder og der er kold pizza i køleskabet. MEN disse to svenske sports apparel producenter mener, de har svaret med brandet, Aimn. På denne side kan du læse anmeldelser af firmaet Aimn, der sælger sportstøj og andet tilbehør til aktive kvinder.

Om Aim´n
Aim’n, som udtales ”aim-in”, blev grundlagt i efteråret 2013 af to svenske kvinder, der var trætte af uinspirerende sports apparel. Tekla og Helen mente, at de kunne kreere sportstøj, der kunne inspirere kvinder til at vælge en sundere livsstil og tro på dem selv. Siden den første kollektion blev udgivet i 2014, har virksomheden ekspanderet og sælges i 160 lande med kontorer i Sverige og New Zealand. Varerne forhandles primært via netbutikken, men firmaet har derudover to fysiske butikker i Sverige.

Produkter og Services
På netbutikken kan man shoppe efter kollektioner, kategorier og aktivitet. Producenternes ide med sportstøjet er, at det ikke behøver at være så kedeligt. De bruger farver og print i deres design, der er inspireret af deres omgivelser og ting de kan lide. Udover sportstøj sælger aim´n også sko samt sportsudstyr og tilbehør til træning såsom vandflasker, sjippetov, træningselastikker med mere. Alle designs are lavet til kvinder eller piger. Aim´n har en større kollektion af tights og leggings til forskellige formål. Hjemmesidens tights guide kan bruges til at finde ud af hvilken type tights, der passer bedst til din foretrukne sportsgren og hvilken af fire typer materiale, du ville foretrække.


Aim´n benytter to leveringsservices efter hvor i verden pakken skal sendes til. De benytter enten DHL, der tager 1-4 hverdage eller en Global Postal Service, der leverer i løbet af 4-15 hverdage. Forsendelser til Danmark vil oftest sendes med PostNord. Ønsker man ikke at benytte betalingskort, kan man bruge Google Pay eller Paypal. Det er også muligt at udsætte betalingen via Klarna, PayPal, bancontact eller bankkonto gennem iDeal. Fortrudte køb kan returneres for egen regning inden for 30 dage, såfremt varen er i ubrugt tilstand og mærket ikke er klippet af.

Komplimenter, Klager og Tips til aim´n
Klager m.m. kan sendes til hello@aimn.com. Hvis du har handlet hos aim´n, er det dig vi venter på at høre fra. Din anmeldelse er et super vigtigt værktøj for andre forbrugere, der forsøger at navigere det enorme marked af sportstøj og tilbehør. Hvad synes du om aim´ns produkter, kvalitet og designs? Er hjemmesiden nem at navigere? Er deres kundeservice venlig og hurtig til at svare? Kom dine varer til tiden og i god tilstand? Hvor nemt er det at returnere fortrudte køb? Virker tights guiden? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!