Airycloth

Alle anmeldelser

Airycloth

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie S.
Virkelig tilfreds med de varer, jeg købte, meget bedre kvalitet, end jeg havde forventet. Desværre var en genstand meget kortere end billedet, en var lidt for stor og en anden var ikke egnet til mi...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  bekymringsfri oplevelse

  Virkelig tilfreds med de varer, jeg købte, meget bedre kvalitet, end jeg havde forventet. Desværre var en genstand meget kortere end billedet, en var lidt for stor og en anden var ikke egnet til mig. Men alt andet var fantastisk!

  Jeg vil virkelig gerne sige gode ting, da noget af min ordre er fantastisk, men jeg har et returneringsproblem, og appen vil ikke lade mig kontakte teamet om det. Jeg er logget ind på kontoen, men hver gang jeg klikker på kontakt os, returnerer og udveksler knapper, slår det mig ud og lader mig ikke logge ind. Skuffende for at sige det mildt. Ikke så "bekymringsfri" returpolitik ser det ud til.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Airycloth

Det kan kræve lang tid at søge efter det rette, hvis man leder efter en modebutik der har lige det man skal bruge. Ofte kan det være et puslespil at vide, hvor man skal starte med at lede. Leder man efter kjoles, så er der mange steder kan man kigge. Her kan Airycloth være hjælpsom, eftersom dette er et af deres formål.

Om Airycloth
Virksomheden blev stiftet i 2010, det betyder at der er flere års erfaring. Airycloth er ikke bare en en modebutik, men også et modefirma. Derudover har de også fokus på design. Kunne Airycloth være en mulighed? I dette tilfælde kunne du tjekke deres netbutik, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig.

Produkter og tjenester
Airycloth tilbyder flere forskellige slags produkter. Dette kunne f.eks. være kjoler. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er stilistisk. Jagten efter en firma der har fokus på det rigtige, kan tit være krævende i forhold til tiden man bruger. Dog er dette ikke et problem med Airycloth, fordi de har fokus på mode. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for noget nyt tøj. Airycloth har det til rådighed. Der kan også findes andre produkter på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Ofte så kan man have nogle spørgsmål. Det kan ofte være svært at vide hvem man kunne spørge, samt hvordan man kan få man kan få kontakt til dem. Så kan de kontaktes ved at bruge deres kontaktform, som der indeholder nogle tekstfelter, hvor du har mulighed for at beskrive dit problem. Beskriv problemet lige så vel som hvad det omhandler, og så vil du modtage svar over mail. Udover dette så har Airycloth også en sektion med ofte stillede spørgsmål. Denne sektion kan være nyttig hvis der er stor sandsynlighed for at andre har det samme spørgsmål eller problem som du mangler svar på. Hvis du har bestilt noget tøj, så er der også mulighed for at tracke din ordre. Hvis du har brug for hjælp noget hurtigere, så er der også en live chat tilgængelig. Hvis du hellere vil sende dem en mail direkte, så kan dette gøres ved at sende en mail til service@airycloth.com.

Anmeldelse
Har du erfaring med Airycloth? Du må meget gerne skrive om din oplevelse. Du må beskrive lige det du har lyst til, så længe det er relateret til Airycloth og hvad de tilbyder. Hvis du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Airycloth tilbyder. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan var deres kundeservice? Hvordan er det at bruge Airycloth hjemmeside? Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne? Dette og meget mere kan du skrive om her på DanskeAnmeldelser.