Alamy

Alle anmeldelser

Alamy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bookbeat

Bookbeat

1 anmeldelser

Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant info...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 anmeldelser

Din Spilleverandør online på nettet, spil til fordelagtige priser Om GamesDeal Siden er ejet af Glory Profit International LTD. de...

Logo Historie

Historie

1 anmeldelser

Magasiner og tidsskrifter har altid været populære blandt danskere og i takt med den øgede digitalisering, er vores informa...

Alamy

Alamy sælger billeder. De tilføjer over 100.000 nye billeder hver dag, hentet fra fotografer og fotobureauer i 173 lande. De betaler deres fotografer en højere procentdel af salget end deres konkurrenter, og det er nemt at lægge billeder online.

Alamy's billeder
Alamy har en større, mere omfattende og mere unik samling end noget andet bibliotek, der forsyner tusindvis af kreative fagfolk, herunder designere, marketingafdelinger, redaktører og forlag, med billeder produceret af verdens bedste professionelle fotografer hver dag.

Alamy's mission
At at ændre verden, ét billede ad gangen.

I en verden, hvor der tages millioner af billeder hver dag, er der stadig historier, der endnu ikke er blevet fortalt. Alamy's mål er at efterlade intet billede uset. Derfor tror de ikke på at redigere deres fotografer. De dikterer markedet ved at uploade, hvad de vil, så de kan styrke deres kunder og lade dem bestemme, hvad der fortjener sendetid, og hvad der ikke gør.

Alle skal høres. Det eneste, Alamy behøver, er, at du fortæller din historie.

Alamy's filosofi
Alamy er stolte af at gøre tingene anderledes, og filantropi er en vigtig del af deres virksomheds DNA. Siden 2007 har de doneret over $6 millioner til gode formål, herunder medicinsk forskning og uddannelsesforskning. Siden 2010 har Alamy distribueret solcellelamper til Haiti, Sydindien og Sydsudan.

Sådan finder du de billeder du skal bruge
Søg i Alamy's samling ved at skrive nøgleord i søgefeltet. Nogle 'tricks' kan findes på deres hjælpeside til billedsøgning. Til deres større kunder tilbyder de en gratis superhurtig søgetjeneste og til andre anbefaler de en række udbydere, der tilbyder denne service.

Hvordan køber man?
Du kan gøre alt online, eller hvis du foretrækker det, kan du chatte med Alamy eller ringe til dem. På den måde kan de få den rigtige pakke til dig til den rigtige pris, hvis du ønsker at bruge dine billeder eller optagelser. For store erhvervskunder, kan Alamy tilbyde gruppeaftaler og nedsatte priser for volumenforretninger.

Alamy kan også give dig højopløsningsfiler uden forpligtelse til at købe, så du kan se layoutet, før du træffer din endelige beslutning. Når du er klar, kan de oprette en erhvervsøkonomisk konto for dig, eller du kan betale med kreditkort eller PayPal.

Hvordan Alamy's prissætning fungerer
Prisen på et billede afhænger af, hvilken licenstype du køber, og hvad du bruger billedet til. Prisen vises på hver billedkomponent.

Hvis du køber et RF-billede, afhænger prisen af, hvilken filstørrelse du skal bruge. Køber du et RM-billede afhænger prisen af, hvad du vil bruge billedet til. Du kan beregne prisen med Alamy's online lommeregner.

Alamy's kundeservice
Alamy har den bedste kundeservice i branchen. Deres venlige team af billedkøbseksperter er tilgængelige via e-mail, telefon eller live chat, uanset hvor du er i verden. De er nemme at samarbejde med, de er ikke eksklusive og de binder ikke deres bidragsydere fast med langtidskontrakter. Alamy redigerer heller ikke deres samling, så deres bidragydere kan selv bestemme, hvad de vil sælge. Dette fører til en mere mangfoldig samling og færre forhindringer for Alamy's kunstnere at overvinde. Men de tror også på en mere retfærdig verden, ved at betale højere provision end deres hovedkonkurrenter.

Alamy's '100% Studerende'-projekt støtter fotografistuderende under deres studier. De giver eleverne 100% af de penge, de tjener på at sælge deres billeder på Alamy.

Din mening tæller
Har du også prøvet Alamy? Så vil vi gerne høre din erfaring idag :)