All Citizens

Alle anmeldelser

All Citizens

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

All Citizens

Mange mennesker har en travlere hverdag end nogensinde før og leder derfor altid efter måder, hvorpå de kan spare tid og optimere deres dagligdag. Specialdesignet tøj og beklædning, der hverken skal udskiftes eller bliver ødelagt efter forskellige former for aktiviteter, er noget flere og flere investerer i. For at sikre sig, at man får investeret i beklædning der rent faktisk gør en forskel, kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede har investeret i produkterne. Dermed kan man se, om deres beskrivelse af produkterne stemmer overnes med de forventninger man har, før man selv bruger penge på dem.

Om All Citizens
Virksomheden All Citizens blev oprettet i USA af Danny Charbonnet, på baggrund af et ønske omkring at designe og udvikle beklædning der er både performanceorienteret, af høj kvalitet og samtidig til overkommelige priser. Virksomheden kendes idag isærfor deres mikrofiber boxershorts, som sælges gennem deres netbutik til kunder over hele verden. 

Produkter og Services hos All Citizens
Gennem All Citizens netbutik kan private forbrugere og virksomheder fra de fleste lande verden over, købe beklædningsprodukter og solbriller af virksomhedens eget design, der er både funktionelle og lavet af kvalitetsmaterialer. All Citizens startede med at designe og producere boxershorts, som de stadig sælger idag, lavet af mikrofiber. Mikrofiber er et syntetisk stof, der er kendt for sine tekniske egenskaber, hvilke gør dette stof særligt egnet til fremstilling af sportstøj og funktionelle beklædningsgenstande. Kendetegnet ved virksomhedens produkter er, at de er lavet af materialer der er svedafvisende, ikke krøller, er behagelige og som holder til forskellige former for brug, således at man kan anvende dem til både sport, arbejde og fritid.

Udover boxershorts designer og sælger virksomheden også skjorter og t-shirts til mænd, som er fremstillet af let, krølfrit stof, således at man kan cykle eller på anden vis pendle til arbejdet iført sin skjorte, uden at den bliver krøllet. All Citizens tilbyder også deres kunder forskellige former for bukser, der alle er smarte og kan bæres på arbejdet, men på linje med alle virksomhedens andre produkter, er deres shorts og chinos både behagelige og lavet med stræk. Derudover kan man købe strømper hos All Citizens, der er udstyret med en mesh breathe zone-overdel, en polstret underside, og sømløse tæer for at sikre holdbarhed.

Vil man bestille gennem virksomhedens netbutik, så kan man anvende en lang række forskellige muligheder, herunder Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Discover, Maestro, JCB, Diners Club, samt bitcoin via BitPay. Da alle produkter sendes fra USA, oplyser virksomheden at levering kan tage mellem 10 og 14 dage for standardlevering, samt mellem 5 og 7 forretningsdage for express levering - med mindre forsendelsen bliver udvalgt til inspektion i forbindelse med import told.

Komplimenter, Klager og Tips til All Citizens
Virksomheden All Citizens designer og fremstiller tøjgenstande, med henblik på at gøre hverdagen lettere for deres kunder. Derfor er denne type virksomhed meget interesseret i feedback fra folk der anvender deres produkter, da de på den måde kan lære mere omkring kundernes behov, samt om deres produkter lever op til forventningerne. Har du erfaring med denne virksomhed og deres produkter? Så vil vi sætte stor pris på en skriftlig brugeranmeldelse her på siden, således at virksomheden og andre danskere, kan få gavn af dine gode råd og anbefalinger.