All Matters

Alle anmeldelser

All Matters

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

All Matters

All Matters blev grundlagt i Danmark i 2012 med det formål at udvide kategorien af ​​genanvendeligeperiodeprodukter. Men det er tid til en ny periode hos All Matters.

De udvider deres produktlinje med deres syn på de produkter, de bruger igen og igen. Det er også grunden til, at de skifter navn fra OrganiCup til AllMatters.

I de sidste 9 år har de bekæmpet enorm stigmatisering med en menstruationskop og et stærkt fællesskab.

De har bevist, at menstruation er en naturlig del af vores liv. De har erstattet engangsprodukter, der skader deres kroppe og deres miljø. De har endda udviklet nye daglige vaner. Det meste af tiden føles forandring underligt og ubehageligt – at skifte til menstruationskop er ingen undtagelse. Men når først ændringen viser sig at være lettere, sundere og mere miljøvenlig, føles den ikke længere mærkelig, men naturlig. Instinktivt endda.

Du, som medlem af vores samfund, ved dette bedre end nogen anden. Dit engagement i forandring ansporer dem til at arbejde hen imod endnu større effekt. Derfor er det et naturligt næste skridt for os at udvide deres produktlinje til at omfatte produkter, de bruger i personlig pleje hele tiden.

For så stor som All Matters's kamp har været, kan de ikke bekæmpe engangsaffald med en menstruationskop alene – en bevidst livsstil bør gå ud over vores periodeproduktvalg.

OrganiCup lærte dem, at små ændringer i deres daglige rutiner kan have stor indflydelse. De håber, at du vil være med i dette nye kapitel. Det er en lille ændring, men det betyder meget.

Kulturel påvirkning
Periode er stadig omgivet af stigmatisering og tabuer overalt - All Matters ønsker at sætte gang i samtaler på deres platforme på en jordnær og sandfærdig måde. Fra at støtte initiativer, der fremmer dette mål, til ikke at vige tilbage fra ordet "periode" eller bruge blå væske i stedet for rød.

Social påvirkning
Rundt om i verden forhindres mennesker i menstruation af fattigdom i at udøve deres grundlæggende rettigheder, såsom at gå i skole, arbejde eller endda bare socialisere. All Matters samarbejder med ikke-statslige organisationer i udviklings- og udviklede lande for at sikre, at de nødlidende har adgang til menstruationsprodukter og er uddannet om menstruationssundhed.

Lidt rækker langt
Folk, der bruger skummende sæbe, bruger 50 % mindre sæbe end nogen, der bruger flydende sæbe, hvilket gør, at den holder dobbelt så længe. Skumsæber er flydende i starten, men når de går gennem pumpen, pumpes der luft ind, og der dannes skum.
 
En lille mængde skum skummer let og giver dig indtryk af, at du bruger meget. Men ligesom der bruges mindre sæbe, bruger du mindre vand. Undersøgelser viser, at brugere af skumsæbe bruger 10 % mindre vand til at skylle.

Bæredygtig dig
Yngre generationer tager miljøspørgsmål i egen hånd, hvilket fører til initiativer på campus for at øge bevidstheden - All Matters ønsker at opmuntre dem yderligere. At leve mere bæredygtigt starter med hverdagens vaner, og at vælge en genanvendelig periode er en effektiv måde at reducere spild på. Derfor vil de sikre os, at hver elev har menstruationskopper til rådighed.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om All Matters
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.