Allbirds

Alle anmeldelser

Allbirds

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Allbirds

Tim Brown, der er hjemmehørende i New Zealand, var altid velbevandret i merinouldens magiske kvaliteter. Iboende nysgerrig begyndte han at spørge sig selv, hvorfor sådan en bemærkelsesværdig, bæredygtig ressource praktisk talt var fraværende i fodtøjsindustrien. Og med den undrende ånd begyndte Allbirds rejse.

Efter mange års research og tjat, slog Tim sig sammen med Joey Zwillinger, en ingeniør og ekspert i vedvarende energi. Sammen lavede de et revolutionerende uldstof lavet specielt til fodtøj. Resultatet? En helt ny kategori af sko inspireret af naturligematerialer og et løbende mantra om at skabe bedre ting på en bedre måde.

Allbirds's tilgang
Næste? Holder dem selv ansvarlige over for den indflydelse, de gør. Virkeligheden er, at det ikke bør tage 30 år at være en CO2-neutral virksomhed, for det er muligt i dag. Men de mener ikke, at bare at udligne deres emissioner og kalde det en dag burde give dem en guldstjerne. Det bør være adgangsgebyret – kapitel et i deres mission om i sidste ende at have nul emissioner til at begynde med.

Allbirds's prioriteter
Kulstofemissioner er dårlige. Kulstofneutralitet er mindre dårligt. Slut på historien, ikke? Det er, hvad de fleste "bæredygtige" virksomheder vil have dig til at tro. Og selvfølgelig er klimaløfter for år 2050 en god start. Men sandt at sige er det lidt sent at nøjes med det.

Allbirds tror, ​​at det at gøre bedre betyder at gøre mere end at måle og opveje deres effekt. Så de er fokuseret på strategier, der vil reducere deres fodaftryk til nul og derover, hvilket helt eliminerer behovet for offsets.

Allbirds's forpligtelser
Allbirds forstår det - snak er billigt. Og på det seneste ser det ud til, at der er meget af det, uden meget handling. Derfor er de fokuseret på 2025 og forpligter os til en femårig to-do-liste – mål, der vil lade dig holde dem ansvarlige.

Klimaændringer er så vigtige i høj grad, fordi de er så forbundet med alting. Derfor udvider deres arbejde sig ud over tre søjler af engagement og ind i følgende grundlæggende områder.

Enkel i design
Ingen prangende logoer. Ingen meningsløse detaljer. Bare verdens mest komfortable sko, lavet naturligt og designet praktisk. Så enkelt er det.

Tillid til komfort
At prøve er at tro. Giv deres sko en chance i 30 dage, og hvis du ikke går på cloud nine, tager de dem tilbage – ingen spørgsmål.

Lavet af naturen
Fodtøjsindustrien overser ofte Moder Naturs materialer til fordel for billigere, syntetiske alternativer. De synes, det er på tide at ændre det.

Som certificeret B Corp gør de forretninger anderledes. Miljøet er en interessent her, og hvordan vi behandler det er lige så vigtigt som bundlinjen.

Gennyttet materiale
De gentænkte skoemballagen ved at bruge 90 % post-consumer genbrugspap, der fungerer som skoæske, indkøbspose og postkasse alt i én.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Allbirds
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.