Alle-Noten

Alle anmeldelser

Alle-Noten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Alle-Noten

Som dansk forbruger har man et enormt antal muligheder, når man ønsker at handle online. Grundet et velfungerende distributionsnetværk, sikre betalingsmetoder og velhavende forbrugere, ønsker mange netbutikker, at sælge og sende varer til Danmark. Da man i den forbindelse kan handle produkter og services fra hele verden, vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, for at være sikre på, at de ender med at handle hos en pålidelig og kvalitetsbevidst netbutik. Overvejer du at handle hos Alle-Noten? Her på siden kan du læse, hvilke erfaringer andre danskere har gjort sig med denne netbutik.

Om Alle-Noten
Netbutikken Alle-Noten ejes og drives af virksomheden Kurt Maas GmbH & Co. KG, der ledes af Kurt Maas. I mere end 40 år har Kurt Maas været en del af branchen for musikdistribution og han har i den forbindelse oprettet en musikdistributionsservice online, hvilket er en videreudvikling af den oprindelige forretning har startede i 1969. Virksomheden startede som et enkelt forlag og er i dag vokset til en virksomhed, der i samarbejde med internationale samarbejdspartnere kan tilbyde et sortiment på omkring 1 million titler, der kan leveres til kunder fra hele verden. 

Produkter og Servis hos Alle-Noten
Gennem denne netbutik kan man som handlende fra stort set alle verdens hjørner, købe nodemusik til mange forskellige former for musikgenre. Man kan derudover købe bøger og andre lærematerialer omkring musik og brug af instrumenter, herunder musikteori bøger, cd'er, audiovisuelle medier, samt andet. Hos Alle-Noten kan man yderligere købe gaver til musikelskere, såsom mundbind med nodemotiv, notesblokke og blyanter med musik dekorationer, brætspil med musiktemaer, samt mini musik magneter og andre gaveartikler.

Blandt virksommhedens nodemusik kan man finde mange forskellige musikarter, såsom rock, klassisk, pop, jazz, big band m.fl. Varerne er opdelt efter, hvilket instrument de egner sig til, som eksempelvis guitar, fløjte, klaver og violin. Man kan derudover købenodemusik til populære sange eller artister, både historiske og moderne; kunder hos denne virksommhed kan købe alt fra Chopins 30 mest kendte værker til klaver, til Adele's nutidige "Easy on me", hvilken findes til både klaver og guitar. Derudover kan man finde nodemusik til mindre kendte instrumenter, såsom mundharmonika, harpe, sækkepibe, samt mange andre. 

Handlende, der ønsker at bestille hos Alle-Noten, kan betale for deres varer ved brug af Paypal, Sopa, Amazon Pay og betaling med faktura. Forsendelsesomkostningerne for musikprodukterne vises, inden man betaler, således at man kan se det fulde beløb man vil komme til at betale, før man afslutter sin ordre. Alle-Noten afsender ordrer med enten Deutsche Post, DHL eller DPD, afhængigt af leveringsadressen og landet man hat bestilt fra, varens værdi og forsendelsens størrelse og vægt. Så snart ordren er gennemført og betalt, vil man modtage en automatisk ordrebekræftelse via e-mail med et overblik over bestillingen.

Komplimenter, Klager og Tips til Alle-Noten
Hvis du har handlet nodemusik eller musikinspirerede gaver og merchandise hos Alle-Noten, så vil en brugeranmeldelse fra dig her på siden være til stor hjælp for andre handlende, der overvejer at gøre det samme. Ville du anbefale andre at handle hos denne netbutik og er du glad for de produkter du har købt hos Alle-Noten? Lad andre vide hvad du synes og hjælp andre danskere med at spare både tid og penge.