Allen Schwartz

Alle anmeldelser

Allen Schwartz

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Allen Schwartz

Den nye avancerede modernekollektion Allen Schwartz blev lanceret i 2017. Mærket tilbyder tidløse silhuetter til alle lejligheder, med vintagepåvirkninger suppleret med moderne stoffer og teksturer. Allen Schwartz-kvinden har en medfødt påskønnelse af design i alle aspekter af hendes livsstil - deres tøj er med til at fremhæve den særlige del af hendes væsen, og hun ved det.

Hos Allen Schwartz ønsker de at fortsætte med at vokse med slow fashion-bevægelsen og inkorporere flere genbrugte, bæredygtigemuligheder i deres design. De handler ansvarligt og stræber efter at vælge det bedre alternativ, når det er muligt.

Fremstillet i LA
Alt deres tøj er designet og lavet i eres showroom i downtown Los Angeles. Fordi de designer alle deres stykker internt, er de i stand til at opretholde langsommere produktionstider, etiske arbejdsstandarder og rimelige lønninger for alle vores medarbejdere. DeVi samarbejder også med mange lokale producenter og små virksomheder. Ved at arbejde med fabrikker, der deler vores overbevisning, er vi i stand til at arbejde hen imod en mere bæredygtig fremtid.

Deres produktion udføres i små partier, hvilket gør hvert stykke lidt eksklusivt, mens vi bruger knaphed til at skabe efterspørgsel og eliminere spild. De vil fortsætte med at opretholde høje etiske og bæredygtige standarder, mens vi konstant arbejder på at forbedre vores interne praksis.

Bæredygtighed
Deres mål er at gå ind for bedre kvalitetstøj, der er tidløst og konstruktivt. De tror på at skabe nøgledele, der vil blive i din garderobe og blive brugt i lang tid. At producere den højeste kvalitet i hver kollektion er deres topprioritet.

For at fremme dette mål har de introduceret et nyt innovativt upcycletstof. Fra 2020 vil alle deres satinkollektioner være lavet af dette stof, som er afledt af genbrugte plastikflasker fra en japansk fabrik. De har undersøgt dette stof meget omhyggeligt for at sikre, at tøjet bevarer deres integritet og ser ud og føles nøjagtigt som vores originale satin. Deres team leder konstant efter nye kilder og stoffer fremstillet af genbrugsmaterialer for at reducere deres samlede indflydelse på mode, såsom deres 100 % genbrugte polychiffon. Efterhånden som de vokser, ved de, at de står over for nye udfordringer, men e vil forblive forpligtet til at ændre den måde, de skaber og fremstiller deres tøj på. De håber, at du vil være med os i denne indsats.

Returpolitik
For varer med fuld pris kan du få refunderet pengene, hvis du sender en returanmodning inden for 14 dage efter bestillingsdatoen. For returneringsanmodninger, der er indsendt efter 14-dagesperioden, kan du modtage en kreditering eller ombytning op til 30 dage fra den oprindelige ordredato.

Alle nedsatte varer (eksempel: $100 $200) er permanent udsolgt. Allen SchwartzVi tilbyder gratis retur på alle fuldprisordrer i USA. Du modtager en forudbetalt returlabel via e-mail, efter du har indsendt din returanmodning.

Alle returneringer skal være ubrugte, uvaskede og ubrugte for at være berettiget til refusion, kredit eller ombytning. Alle varer skal have de originale mærker på sig for at være berettiget til en refusion, kredit eller ombytning.

Bemærk venligst, at de kun accepterer returnering eller ombytning af varer købt online på allenschwartz.com. For merchandise købt fra andre forhandlere, vil den pågældende forhandlers returpolitik være gældende.

Kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter eller anvendes på tidligere ordrer.

Allen Schwartz vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.