alleyoop

Alle anmeldelser

alleyoop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

alleyoop

Et sted mellem Tamagotchis og TikTok-danse blev 20-trins rutiner den nye normal. Hvis du ikke strammer, lysner, konturerer, fylder og forebygger... yikes. Og lad os ikke glemme en træningsrutine, en karriere, en familie, et socialt liv og åh, din egen fornuft! Det er sindssygt. Og grænseoverskridende umulig. Så det ændrer vi med produkter, der gør mere, så du også kan.

alleyoop omdefinerer effektivitet
alleyoop produkter er så effektive, at de næsten synes, der burde være et bedre ord end "effektiv" til at beskrive dem. Mange mennesker hævder det. De opfandt det. Hvordan? Med alsidige formler, der gør det muligt for enkeltprodukter at gøre mere end blot én ting. (Det er normalt mere som tre eller fire ting.) Og bevidste designs, der gør det lettere at rydde op i dit liv uden at ofre dine behov.

Resultatet? Tid sparet. Der er sparet plads. Fornuft reddet.

At gøre bæredygtighed anderledes
Bæredygtighed viser sig på mange måder for os som brand. Nogle almindelige, nogle ikke så almindelige. Ja, selvfølgelig lægger de vægt på ting som genanvendelige materialer og bæredygtige indkøb. Men de gør også ting som at kombinere fire produkter til ét, hvilket resulterer i mindre emballage- og materialeforbrug end fire, der sælges separat. Eller pak deres ordrer med biologisk nedbrydelige pakkejordnødder, der opløses i vand.

Senest gjorde de det til deres mission at blive plastikneutral! i samarbejde med Cleanhub fjerner de for hver ordre, du afgiver hos Alleyoop, en tilsvarende mængde plastikaffald, der er på vej til havet. Til gengæld er der mindre forurening i vores miljøer og mere bæredygtige jobmuligheder skabt over hele kloden. Definitionen af ​​en win-win.

Bliv en alleyoop-medskaber
Hvis de skal lave de mest effektive, spilskiftende produkter til kvinder overalt, har de brug for input fra kvinder overalt. (De ved en skør tilgang.) Hvert eneste Alleyoop-produkt, der eksisterer i dag, blev informeret af, testet med og forbedret af vores Co-Creators – et fællesskab af kreative, ambitiøse kvinder (som dig), der er begejstrede for at dele deres ideer , tester nye produktinnovationer og spiller en rolle i at revolutionere skønhedsindustrien, som vi kender den.

Hvor sender du? Hvilken transportør bruger du?
alleyoop sender i øjeblikket til alle 50 stater i USA, inklusive APO/FPO/DPO-adresser, postbokse, Puerto Rico og District of Columbia. Hvis du er et andet sted i verden, så tag os @meetalleyoop og fortæl os, hvor du vil elske, at vi møder dig. Vi sender alle e-handelsordrer via USPS.

Hvor meget koster fragt?
Når du abonnerer på et produkt, du elsker, sendes alle fremtidige abonnementsforsendelser gratis. Det gratis forsendelsesminimum beregnes efter, at eventuelle rabatkoder, kreditter eller gavekort er påført indkøbskurvens subtotal. De tilbyder også hurtig forsendelse (2-3 hverdage) til kl. 12.00.

Hvornår afsendes min ordre? Hvor lang tid vil det tage at ankomme?
Når du har afgivet din ordre, kan der gå op til 1-2 hverdage, før din ordre behandles og afsendes. Når det sker, modtager du en forsendelsesmeddelelse med et sporingsnummer.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om alleyoop
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.