Allies of Skin

Alle anmeldelser

Allies of Skin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Allies of Skin

I alt, hvad Allies of Skin gør, er integriteten af ​​deres formler altafgørende. Det betyder, at de kun frigiver produkter med ingredienser, der er blevet undersøgt, testet og klinisk bevist eller undersøgt. De opdaterer konstant deres produkter for at sikre, at du modtager de mest avancerede formler hver gang.

Allies of Skin's mission er at ændre den måde, personligplejeprodukter formuleres på. For at gøre dette bruger de meget koncentrerede, kliniskdokumenteredeingredienser for at hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater i færre trin. 

Hud ændrer sig og udvikler sig naturligt på alle stadier af livet, og for dem var det meget mærkbart: De gik i seng med klar hud og vågnede pludselig med akne.

Jo mere de prøvede at behandle din hud med antibiotika, receptpligtigeprodukter, 3-trins programmer og alle hudplejeprodukter på markedet, jo mere modløs og selvbevidst blev de. De indså, at hvis de ville have hudplejeindustrien til at være anderledes, så måtte de være den, der ændrede den.

Bevæbnet med en grad i biomedicinske videnskaber, en portion kreativitet og en ubrydelig beslutsomhed begyndte de at arbejde med erfarnekemikere og eftertragtedehudlæger. Deres mål var at udvikle formler, der rent faktisk virker, ved at bruge de mest potente og banebrydende ingredienser, der findes.

Resultatet? Meget effektive hudplejeprodukter med et væld af aktive ingredienser designet og udviklet frisk fra laboratoriet.

Siden da er de blevet ved med at knække koden på deres produkter og perfektionere kunsten med komplekse formler med ganske enkelt gode ingredienser. Deres produkter er her ikke for at sætte trends - de er her for at være dine allierede for livet.

Hos Allies of Skin er de besat af formler
Ved at kombinere meget koncentrerede, klinisk dokumenterede ingredienser skaber de komplekse produkter, der understøtter din huds sundhed på alle stadier i så få trin som muligt. Ideen om at skabe produkter, der sætter formel først, driver os til konstant at udfordre industristandarder, for for os er formel alt.

De håber, at Allies of Skin forbliver ved din side - og på din hud - hele livet. Hudpleje af høj kvalitet har ofte en pris, men du skal ikke ofre kvalitet for omkostningerne.

PSA
For Allies of Skin står PSA, et nik til Public Service Announcement, for Purposeful Skincare by Allies. De ønskede at gøre en stor erklæring med PSA ved at skabe et brand, der demokratiserer deres yderst effektive hudplejeprodukter, som er yderst effektive, men til en overkommelig pris. Med lyse farver og dristige produktnavne skabte de PSA ikke kun som en kraftfuld erklæring og forlængelse af allierede, men også som en målrettet designet produktlinje, som du kan elske og lære af.

NICOLAS TRAVIS X PSA
De kom på ideen til PSA, da de var i Malaysia og Thailand og trænede Sephora-salgsteamet til at lancere Allies of Skin i butikkerne. De indså hurtigt, at prisen på et Allies of Skin-produkt, som er omkring $120 for en creme, svarer til en fjerdedel af en sælgers månedlige løn. Efter træningerne kom alle sælgerne hen til mig og fortalte mig, at de var begejstrede for resultaterne af vores produkter, men ikke havde råd til at genbestille dem.

Dette knuste mit hjerte, fordi jeg tror på, at sund hud er alles fødselsret. De så en mulighed for at skabe en produktlinje, der ikke kun var effektiv, men sjov, nem at bruge og nem at bruge på pengepungen. Endnu vigtigere, de skal give dig frihed til at tilpasse din hudplejerutine baseret på hvor du er.

PSA står for Purposeful Skincare by Allies, og hver formel er designet med et specifikt formål for øje. Der er noget for enhver smag, og jeg håber, du nyder vores produkter.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Allies of Skin?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.