allTRUEist

Alle anmeldelser

allTRUEist

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

allTRUEist

Som en ansvarlig forhandler er allTRUEist stolte af at samarbejde med Positive Luxury. Positive Luxury tildeler sommerfuglemærket til brands og forhandlere for deres engagement i social og miljømæssigbæredygtighed.

De bruger deres position som førende forhandler til at inspirere og motivere folk til at træffe gennemtænkte valg i de produkter, de køber. Hverdagshandlinger gør en stor forskel for verden.

At få indflydelse
allTRUEist er overbeviste om, at mode kan være med til at skabe forandring. De bruger det alle som deres non-verbale måde at fortælle verden, "Dette er min stil, og det er det, jeg står for," så vi satte os for at finde det budskab, der repræsenterer os og positive forandringer.

Det er ingen hemmelighed, at modeindustrien er utrolig skadelig for dyr, mennesker og miljøet.

allTRUEist har nu gjort det til deres mission at finde gode modedesignere, der modvirker den skade, som andre modevirksomheder laver.

Historien
De blev grundlagt i 2015, men ideen blev født tilbage i 2011 ud fra frustrationen over ikke at finde moderigtigt, vellavet og bæredygtigt produceret tøj.

På det tidspunkt var det næsten umuligt at finde en ONE butik, der havde flere kollektioner, de kunne stole på, så de besluttede at skabe netop det.

Det var en kamp op ad bakke at finde mærkerne i 2015. De er stolte af at være en af ​​pionererne på dette felt og fortsætter med at vokse takket være din tillid.

Fremtiden er lovende. Nu, i 2021, fylder de mange nye bæredygtige mærker, der kommer på markedet, os med håb. De er med til at drive denne forandring. Jo mere du spørger til brands, jo mere vil de flytte deres fokus.

allTRUEist udvælger og undersøger omhyggeligt hver designer, de arbejder med. De skal producere alle deres designs etisk og så bæredygtigt som muligt. Nedenfor er nogle af de krav, de stiller til deres brands:

- De skal betale deres håndværkere og hold fair og levende løn.
- De giver et godt og sikkert arbejdsmiljø.
- De bruger miljøvenlige, bæredygtige og holdbare materialer.
- Håndværket og finishen skal være af høj kvalitet for at kunne klare tidens tand.
- Samlingerne af nye produkter, der tilbydes hos allTRUEist, er 100 % grusomhedsfri og indeholder ingen animalske biprodukter.
- Sporbarhed i deres produktionsproces

allTRUEist er konstant på udkig efter hvad der er nyt inden for mode og altid på udkig efter nye talenter. Deres mål er at skabe forandring. Selvom et mærke, de arbejder med, ikke er 100 % dyrefrit, vil vi kun gemme og tilbyde nye kollektioner på allTRUEist.com, der ikke indeholder animalske produkter. Jo mere efterspørgsel mærker ser efter produkter uden animalske materialer, jo mere åbne er de over for ændringer.

Stem med dine penge
Veganske produkter er dog ikke altid bæredygtige og kan også have en negativ indvirkning på miljøet. Derfor arbejder allTRUEist kun med mærker, der også bruger miljøvenlige materialer. Når de finder nye innovative og bæredygtige materialer, deler vi dem ofte med leverandører for at se, om de kan inkorporere dem i deres fremtidige kollektioner.

De kræver, at deres brands er design- og modedrevne, i topkvalitet og ansvarligt produceret på en dyrefri og miljøvenlig måde. Det er ikke nemt at finde, og det er ikke nemt for mærker at producere. Derfor tager de sig tid til at finde de rigtige brands og arbejde med dem på lang sigt.

Deres designere er familie for os. De er ikke bygget på en ren forretningsmodel. Selvom de ønsker, at deres partnere og os selv skal have succes, er der et enormt element af tillid, som kun kommer med tid og gennemsigtighed.

Tak fordi du læste om allTRUEist
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad allTRUEist kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.