Alona Shechter

Alle anmeldelser

Alona Shechter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Alona Shechter

Alona Shechter er en virksomhed med stor ekspertise inden for innovation af skønheds- og sundhedsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og har et fremragende ry i kosmetikindustrien.

Virksomheden fremstiller og distribuerer kropsplejeprodukter baseret på naturligeingredienser, der kombinerer lægeurter og mineraler fra Det Døde Hav. Det unikke ved disse produkter er, at de indeholder en særlig høj koncentration af aktive ingredienser.

Deres produkter omfatter cremer og vitaminrigeolier, der nærer huden og øger dens evne til at håndtere elementerne og tiden. Produkterne komplementerer hinanden og er velegnede til brug på hår, ansigt og krop og er tilpasset forskellige hudtyper og alle aldre.

Kombinationen af ​​lægeurter, der vokser i områder med modstridende klimaer, kræver forskellige resistenskomponenter, som har Det Døde Havs mineraler og tilsammen har skabt en magisk verden, hvoraf en del forbliver skjult.

I 2010 udviklede Alona Shechter en serie "premium anti-aging produkter" til markedsføring og salg i førende kosmetikbutikker i udlandet.

Virksomhedens produkter er ikke testet på dyr og er godkendt af sundhedsministeriet i Israel og af C.P.N.P. I Europa. I dag kan du finde virksomhedens produkter i flere førende europæiske, asiatiske og sydamerikanske lande.

I begyndelsen af ​​2015 udviklede de den virtuelle butik for at give dig en bekvem og pålidelig shoppingoplevelse. 

Forsendelse og returnering
Alona Shechter Company vil gøre alt for at sende produkter hurtigt og samtidig opretholde produktkvalitet og emballage, indtil det når kunden.

Derudover vil hver ordre blive sendt via EMS PLATINUM-service eller via EMS-standard afhængigt af modtagerens placering. Tjenesten er dør til dør. Selvom servicen er dør-til-dør, kan der være tilfælde, hvor dette ikke er muligt. I sådanne tilfælde vil levering ske til modtagers postkasse. Bemærk, at der kan kræves en underskrift ved modtagelse af forsendelsen.

Ordrer vil blive afsendt 2 hverdage efter betaling er modtaget. Alona Shechter gør alt for at behandle og levere alle ordrer på kortest mulig tid.

I de fleste tilfælde kan kunder forvente at modtage deres varer inden for 3 - 7 hverdage efter modtagelsen af ​​betalingen. Virksomheden kan dog ikke holdes ansvarlig for leverancer, der tager længere tid end 21 dage at ankomme, uden ret til refusion.

Virksomheden påtager sig intet ansvar for forsinkelser forårsaget af kurertjenester, strejker, helligdage mv.

De gør alt i vores magt for at berolige deres kunder og bestræber sig på at give oplysninger om sporingsnumre, så du, vores kunde, kan spore din ordre online.

Virksomheden kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle defekter eller skader, der måtte opstå under forsendelsen. Hvis kunden finder, at varerne er beskadigede, ufuldstændige, våde eller på anden måde uacceptabelt, anbefaler de, at du nægter at modtage dem. Pakker beskadiget eller bortkommet af fragtfirmaet er virksomhedens ansvar.

Retur
Hvis du ønsker at returnere et produkt af en anden årsag, skal det ske inden for 30 dage efter, at du har forladt lageret.

Varer købt som en del af et udsalg eller en kampagne, inklusiv gaver, du har modtaget ved disse udsalg, vil kun blive refunderet, hvis du returnerer hele ordren (inklusiv giveaways). Hvis salgsfremmende gaver ikke returneres, vil der blive foretaget en tilbagebetaling minus værdien af ​​salgsfremmende gaver.

Hvis du bruger point og kontanter til at købe produkter, vil tilbagebetalingen ske i forhold til værdien af ​​ordren i forhold til de anvendte point eller kontanter.

Alona Shechter sikrer dig, vores værdsatte kunde, den bedste service til enhver tid.

Alona Shechter vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside