Amapodo

Alle anmeldelser

Amapodo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Amapodo

Hvis man bruger en smule tid online, så kan man finde de fleste produkter man søger, i udgaver der er både smarte, miljøvenlige, prisvenlige, af høj kvalitet og som sælges og sendes fra en pålidelig forhandler. Her skal man blot undersøge markedet en smule på forhånd, og i den forbindelse anvender mange kundeanmeldelser fra andre danskere, da disse er et glimrende værktøj, for alle der gerne vil vide mere omkring en given forhandler og deres produkter og services. 

Om Amapodo
Amapodo blev oprettet i 2019, på baggrund af en crowfunding kapagne på platformen Kickstarter, hvor grundlæggerne søgte opstartskapital til at fremstille deres innovationsprodukter indenfor takeaway te, som man kan tage med sig på farten. Virksomheden bag hjemmesiden er Azobiy GmBH, som har registreret virksomhedsadresse på Wilthenerstr. 32, 02625 Bautzen, hvilket er i Tyskland.

Produkter og Services hos Amapodo
Amapodo er en netbutik, der oprindeligt blev bygget op omkring et koncept omkring at gøre det nemt at brygge sunde, velbryggede, fyldige te-smagsoplevelser, samlet i enkle, unikke, og miljøvenlige designs. Hos Amopodo kan man derfor som forbruger eller virksomhed fra det meste af verden, handle deres produkter indenfor te-brygning, samt andre produkter relateret til væskeindtag på farten, såsom vandflasker, termoflasker m.fl. Virksomhedens produkter er i langt de fleste tilfælde både miljøvenlige, fri for BPA, smagsneutrale, genanvendelige og kan genbruges.

Blandt virksomhedens produkter kan man blandt andet finde te-glas med håndtag lavet af borosilikatglas, der har medfølgende cylinder-formet te-sigte og et håndtag fremstillet af 304 rustfrit stål, med ekstra fine mikrohuller. Låget er fremstillet af ægte bambus med naturlige korn. Derudover kan man hos virksomheden handle en lang række te-kander, i forskellige størrelser, farver og materialer, termoflasker i rustfrit stål, der kan holde væsker varme i op til 12 timer og kolde i op til 24 timer, en stor variation af te og te-gaver, samt meget andet te-relateret tilbehør. Virksomheden tilbyder desuden personalisering af produkterne, hvis man køber en større ordremængde, hvilket især er egnet for virksomheder, der ønsker deres logo eller reklametekst på produkterne.

Hvis man ønsker at bestille hos virksomheden, så kan man enten oprette en kunde profil gennem deres netbutik, bestille som gæst eller udfylde kontaktformularen på deres hjemmeside, hvis man ønsker at bestille et større sortiment eller ønsker personlige kopper med logo mm. I forbindelse med betaling kan man anvende en lang række forskellige betalingsmetoder på deres hjemmeside, herunder Visa betalingskort, Mastercard, Paypal, American Express, Klarna, Apple Pay og Giro Pay. Virksomheden begynder at klargøre ordren så snart man har gennemført sin betaling og sender hurtigst muligt ordrer afsted, med deres leveringspartner DHL. Priser og leveringstider afhænger af, hvor man bestiller fra, samt ordrens størrelse. 

Komplimenter, Klager og Tips til Amapodo
Er produkter for Amapodo af høj kvalitet, et godt valg til te-elskere og kan man stole på, at de leveres hurtigt og i perfekt stand? Hvis du har erfaringer med denne virksomhed og er nuværende eller tidligere kunde hos dem, så vil en kundeanmeldelse her på danskeanmeldelser.dk være til stor hjælp for andre handlende, der gerne vil vide mere om Amopodo og deres produkter.