AMAS Fitness

Alle anmeldelser

AMAS Fitness

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

AMAS Fitness

Mange mennesker verden over går meget op i motion og sport, og i den forbindelse er dette blevet en milliard industri, hvor man kan finde millioner af forskellige produkter og services, der passer til netop den form for sport, man er interesseret i at dyrke. Langt de fleste sportsudøvere og træningsentusiaster ejer et eller flere sæt træningstøj, som ofte bruges til både sport og fritidsærinder. Derfor er der ofte et ønske om, at træningstøjet skal være både behageligt og af høj kvalitet. For at sikre, at dette er tilfældet før man investerer i et nyt sæt sportstøj, så kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre danske forbrugere for derved at sikre, at man køber et sæt som andre har haft gode erfaringer med.

Om AMAS Fitness
Den tyske virksomhed AMAS Fitness UG blev oprettet i 2019 og er i dag speciliseret indenfor fremstilling, salg og distribution af fitnessprodukter, især tekstiler og træningstilbehør. Virksomheden har registreret adresse i Hamburg, på adressen Lokstedter Weg 102, c/o Herrn Oskar Ogórkiewicz, 20251. Den administrerende direktør og daglige leder er Oskar Ogórkiewicz, der yderligere driver virksomhedens netbutik.

Produkter og Services hos AMAS Fitness
På denne netbutik kan man handle forskellige træningsprodukter, herunder leggings, sports bh'er, tank toppe samt forskellige former for træningsudstyr til hjemmebrug. Hos AMAS Fitness kan man både handle fitnessprodukter til mænd og kvinder og virksomheden oplyser, at de kan sende varer til stort set alle steder i verden. Langt de fleste af virksomhedens egne tøjprodukter er producerede i Polen og bærer virksomhedens eget Logo, som er blevet broderet på tøjet. De fleste tøjgenstande er fremstillet af en bomuldsmix, hvor en lille procentdel elastan er blevet tilføjet, for at gøre tøjet mere egnet til idræt såsom løb og crossfit træning. Hvert stykke tøj kan ses på hjemmesiden på adskillige professionelle fotografier, herunder på en model, hvor man yderligere kan se modellens størrelse og mål, således at man bedre kan afgøre, hvordan tøjet kommer til at sidde på ens egen krop.

Vil man bestille produkter og tøj hos AMAS Fitness, så kan man anvende en række forskellige betalingsmetoder, herunder American Express, Apple Pay, Google Pay, Klarna, Paypal, Master Card, Sofort, Visa Betalingskort, samt andre. Betalingsmulighederne Klarna og Paypal, vil i mange tilfælde kunne tilbyde afdragsordninger og 30 dages rentefri kredit, således at man kan bestille og prøve produkterne, før man betaler for dem. Alle produkter sendes direkte fra virksomhedens lager i Tyskland og leveringstider og omkostninger for forsendelse til Danmark, afhænger af tidspunktet for bestilling, samt lagerbeholdning og ordrestørrelse. På linje med danske regler for returneringer og returret, har man 14 dage fra modtagelse af sportsprodukterne, hvis man ønsker at returnere hele sin ordre, eller dele af den. Alle returnerede produkter skal være i den originale emballage og ubrugte.

Komplimenter, Klager og Tips til AMAS Fitness
Kender du til AMAS Fitness og har du købt nogle af virksomhedens produkter? Ville du anbefale andre handlende, at gøre det samme? Ved at skrive en kundeanmeldelse af virksomheden her på siden kan du hjælpe andre danskere med at spare både tid og penge, ved at dele dine råd og tips omkring AMAS Fitness.