American Eagle

Alle anmeldelser

American Eagle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

American Eagle

American Eagle er en førende global forhandler, der tilbyder højkvalitets, trendytøj, tilbehør og produkter til personlig pleje til overkommelige priser under mærkerne American Eagle® og Aerie®. De er en inkluderende, optimistisk og motiverende virksomhed, der værdsætter deres kunders og medarbejderes individualitet. Deres mål er at vise verden, at i ungdommens optimisme ligger kraften i REAL.

De er et amerikanskdenimmærke med rod i autenticitet og selvudfoldelse. De står for individualitet, frihed og forskellighed.

American Eagle's jeans og tøj giver deres kunder mulighed for at vise verden, hvad de er - deres stil, deres kreativitet, deres historier, deres styrker. Deres brand hylder dem, der nægter at lade sig begrænse af andres mærker. Rigtige mennesker med passion og formål.

De laver undertøj, beklædning, aktivttøj og badetøj. Hvert stykke er designet til at få enhver kvinde til at føle sig godt tilpas. #AerieREAL handler ikke om retouchering. Det handler om positivt kropsbillede. Det handler om empowerment. De ønsker, at alle skal føle sig trygge, både inde og ude. Lad den virkelige dig skinne.

Kan jeg bytte en vare?
Desværre kan American Eagle's system ikke håndtere ombytning, kun returnering og refusion! Du er dog velkommen til at returnere den vare du ikke ønsker at beholde for at få fuld refundering og derefter afgive en ny ordre på den ønskede vare

Har du brug for hjælp til returnering eller har du brugt en rabatkode på din ordre, så tøv ikke med at kontakte American Eagle.

Returpolitik
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du en returpolitik. De modtager gerne returvarer på produkter, der er i original stand inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre.

Du kan returnere en vare, hvis du har fakturaen, det originale prisskilt er forsvarligt påsat, og varen ikke er beskadiget eller slidt. Refusion kan tage op til 2 uger at behandle fra den dag, pakken blev afsendt.

Generelt vil returneringer blive refunderet ved hjælp af den oprindelige betalingsmetode. Derudover kan tilpassede og tilpassede varer ikke returneres. Derudover kan vi afvise eller forsinke returnering, hvis der er mistanke om svindel eller misbrug. Hvis du bliver opkrævet mere end den oplyste eller annoncerede pris, refunderer vi forskellen.

American Eagle holder dig orienteret under returneringsprocessen og sender dig en e-mail, når processen er afsluttet.

Hvordan returnerer jeg min ordre?

Det er nemt at returnere din ordre! Du skal blot følge American Eagle's returneringsprocedure.

Har du modtaget min retur?

Deres returproces tager normalt op til 14 dage fra det tidspunkt, hvor du returnerede dine varer.

Når din returnering er blevet behandlet, vil du modtage en refusion via den oprindelige betalingsmetode, du valgte til din ordre. Transaktionen tager normalt 2-5 hverdage, og du vil modtage en e-mailbekræftelse, når tilbagebetalingen er udstedt.

Hvis pakken ankommer beskadiget eller slet ikke ankommer (og den forventede leveringsdato angivet på transportørens sporingsportal allerede er passeret), bedes du kontakte os direkte.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om American Eagle
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.