AND_i

Alle anmeldelser

AND_i

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

AND_i

Uddannet guldsmed og billedhugger begyndte Andreas Eberharter sin karriere som assistent for de kendte kunstnere Anna Heindl, Manfred Wakolbinger og Eva Schlegel. Siden 1992 har han arbejdet som freelancekunstner i Wien. I 2001 grundlagde Eberharter mærket AND_i, som han har succes med verden over. Andreas Eberharter er blevet nomineret til adskillige priser, herunder Vienna Fashion Awards ("bedste tilbehørsdesigner" // 2010 og "bedste designerbranding" // 2012) og Mercur Innovation Award ("kreativitet" // 2011).

AND _i's deltagelse i Thierry Mugler Men Show i 2009 vakte international opmærksomhed. Det øjenplaster, som Lady Gaga brugte i hendes video "Paparazzi", blev hurtigt et kultobjekt. I mellemtiden er smykker og tilbehør fra AND_i blandt must-haves på den internationalemodescene, med stjerner som Milla Jovovich, Kiera Chaplin, Kesha, Kat Graham, Tarkan, Beyonce og Lindsay Lohan blandt hans fans.

Farverne
AND_i har gjort alt for at repræsentere farverne på deres produkter på siden så realistisk som muligt. Men fordi der er så mange forskellige computerskærme på din hjemmecomputer, bærbare, mobiltelefon, tablet kan de ikke garantere, at din skærm viser de rigtige farver.

Varer er defekte, hvis de ankommer beskadiget, eller hvis der opstår en fabrikationsfejl inden for seks måneder efter købet. Varer, der er beskadiget på grund af normal slitage, anses ikke for fejlbehæftede.

Hvis du ønsker at ombytte en defekt vare i stedet for at modtage en refusion, skal du være opmærksom på, at AND_i kun kan bytte den til det samme produkt i samme størrelse, afhængigt af tilgængelighed. Hvis det er muligt, vil de tilbyde at reparere defekte varer. Hvis varen ikke kan repareres, eller det samme produkt ikke er tilgængeligt, tilbyder vi dig et lignende produkt, eller du vil være berettiget til fuld refusion.

AND_i vil gerne sikre dig, at du har helt tilfredse kunder. De accepterer kun ubrugte, ubrugte eller beskadigede produkter i perfekt stand og i den originale ubrugte emballage for fuld refusion som beskrevet nedenfor.

Din pakke er forsikret
Alle dine pakker er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade under transport fra AND_i til din leveringsadresse. Når din pakke er leveret og underskrevet på den adresse, du har angivet, er den ikke længere forsikret.
AND_i forsikrer hver pakke i transit, indtil den er leveret til kundens leveringsadresse. Når din pakke er leveret og underskrevet på den adresse, du har angivet, er forsikringen ikke længere gyldig.
Ejerskab og ophavsret: Alle produkter på denne AND_i hjemmeside, prøver, kataloger, brochurer, illustrationer osv. forbliver min intellektuelle ejendom. Kunden modtager ingen brugsret eller forklaring!

Mindre eller på anden måde begrundede og rimelige ændringer af arbejdet og/eller leveringsbetingelserne anses for aftalt på forhånd. Dette gælder især forretningsrelaterede afvigelser (fx i dimensioner, farve eller tekstur).

Tak fordi du læste om AND_i
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad AND_i kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.