AndLight

Alle anmeldelser

AndLight

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

AndLight

Lamper og lys er noget, alle hjem skal have. Inde som ude. For mange er det mere end bare lys, det er en del af indretningen, og det skal passe til resten af ens stil derhjemme. Blandt lamper er der masser af klassikere, der på samme måde som møbelkunst er en investering for livet, og så er der noget særligt over at kunne hænge en klassiker over stuebordet eller at have den i entreen som det første, alle ser, når de kommer ind.

Om AndLight
Om det er en bordlampe, en lampe til skrivebordet eller en, der skal hænge i soveværelset, så finder du den hos AndLight. Her er der fokus på design og klassikere, og du kan nemt finde de lamper, der er moderne nu, der var moderne den gang, og som fortsat vil være moderne i fremtiden. Her er Verner Panton til loftet og Fritz Hansen til bordet. Det er væglamper, der er små kunstværker i sig selv, der er form og farve, der er tænkt over detaljerne og det er lamper, der bare vil passe ind i alle skandinaviske hjem.

Services hos AndLight
Hos AndLight finder du masser af glade kunder. Du får også fordelen af e-Mærket, så alle dine oplysninger bliver passet rigtig godt på, når du handler her. Desuden finder du altid gode tilbud samt varer i deres outlet, så du kan være heldig at lige din drøm om lys er ekstra nedsat, så det kan finde vej hjem til dig til en billig penge. Vil du se lamperne, så er der et showroom til formålet, og ellers kan du altid købe det hele online. Du kan selvfølgelig returnere, hvis det er, det skulle være aktuelt for dog. Mulighederne er utallige, men oplyst kommer du til at være.

Kundeservice og klager
Det kunne ikke være lettere at få fat på AndLight. Der er de klassiske muligheder i form af telefon og e-mail, hvor den første er med det samme og den anden i løbet af meget kort tid. Men der er også muligheden for at chatte med dem, og det kan for nogen være en rigtig god løsning. Her kan du få det hele med på skrift og få rigtig god vejledning. Det betyder alt, når det kommer til valg af lamper. Mange af dem kommer i forskellige størrelser, og det gælder om at vælge den rette til dit hjem, for den skal hænge der længe. Desuden er det en stor investering, så det gælder om at vælge rigtigt, så du bliver glad for dit valg.

Anmeldelse af AndLight
Er du kunde hos AndLight? Hvis ja kan du anmelde din oplevelse her. Det er ris og ros, der er plads til, for det hele er vigtigt for alle dem, der også vil handle lamper på nettet. Gode anmeldelser tiltrækker kunder, årlige får forretninger til at kigge indad og ændre det, der ikke virker. Du kan hjælpe både forbrugere og forretninger med en anmeldelse, som ikke tager lang tid at skrive. Og det er vigtigt at skrive dem, både når du er glad, og når du ikke er tilfreds.