Animalist

Alle anmeldelser

Animalist

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Animalist

Kæledyr gør vores liv mindst 85% bedre, det er bare et faktum. Så hvad kunne være mere passende end at dedikere et stykke kunst til dem! Animalist (tidligere Dogmade) er grundlagt af den svenske trio Emil, Jan og Peanut. Siden slutningen af ​​2018 har deres mål været at skabe smukmodernekunst til kæledyr og deres mennesker. Animalist kunne ikke være mere stolte af den respons, de har fået indtil videre, og er begejstrede over, at deres print nu sælges i over 40 lande rundt om i verden. De arbejder utrætteligt på at tilføje nye racer og forbedre deres samling. Du er velkommen til at skrive til dem, hvis du vil vide mere om, hvad de laver. De ser frem til at høre fra dig!

Forsendelsesbetingelser
Alle ordrer behandles inden for 2 hverdage. Ingen ordrer vil blive afsendt eller leveret i weekender og helligdage. Animalist sender til alle lande i verden og helt gratis. Vores forsendelsespartner er DHL Express, som tilbyder forskellige leveringsmuligheder, såsom hjemlevering eller afhentning på et bestemt sted. Deres ekspresforsendelse leverer til hele verden inden for 3-5 hverdage, afhængigt af leveringsadressen. Du vil modtage en forsendelsesbekræftelse på e-mail fra vores forsendelsespartner, når din ordre er afsendt, som indeholder dit sporingsnummer. Fordi forsendelser kan være underlagt told, told og skatter afhængigt af det land, du bor i, er du ansvarlig for at betale told. Animalist vil overveje produktudskiftning eller refusionsanmodninger inden for 14 dage efter ordreafgivelse. Hvis et produkt mangler, er beskadiget eller udsat for trykfejl, erstatter Animalist det defekte produkt med et nyt. Kontakt hello@animalist.art for at påbegynde en refusion af en af ​​ovenstående årsager.

Tilbagebetalingspolitik
Disse vilkår og betingelser ("Aftalen") er mellem dig ("dig") og Animalist (virksomhedsnavn Dogmade AB), Reg. nr. 559161-9050, et firma, der er behørigt stiftet i henhold til svensk lovgivning, der leverer brugerdefinerede kunstværker ("Produkterne") til forbrugere ("os", "vi"), når du bruger www.animalist.art ("Webstedet") og de tjenester, der er tilgængelige på denne hjemmeside ("Tjenesterne").

Hvis du bruger tjenesterne, accepterer du at være bundet af denne aftale. Hvis du ikke accepterer denne aftale, har du ikke ret til at bruge tjenesterne.

På grund af arten af ​​deres skræddersyede produkter kan de ikke foretage ændringer eller annulleringer, når først en ordre er afgivet.

Hvis du ønsker at foretage ændringer i de oplysninger, der er givet til dem, bedes du kontakte dem hurtigst muligt, og de vil gøre vores bedste for at foretage de nødvendige ændringer, inden produkterne afsendes. Bemærk dog, at der ikke er nogen garanti for, at sådanne ændringer kan foretages rettidigt. Derfor vil de leveringsoplysninger, du giver i forbindelse med en ordre, være gældende, medmindre de skriftligt har aftalt andet.

Du har ret til at anmode om refusion eller ombytning, hvis et produkt er beskadiget, mangler eller har en trykfejl, der ikke skyldes dine egne handlinger. I dette tilfælde bedes du kontakte vores supportteam på hello@animalist.art. De vil normalt undersøge retten til refusion eller ombytning inden for 14 arbejdsdage efter modtagelse af et sådant krav.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Animalist?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.