Annie Cloth

Alle anmeldelser

Annie Cloth

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Annie Cloth

Hos Annie Cloth elsker de enhver lidenskab og interesse i verden, fordi det er en indikation af din UNIKITET. Og at sprede netop det er deres kernevision: For at hjælpe dig med at udtrykke dig selv.

Fordi Annie Cloth ved, at du ønsker alle slags mode og specialprodukter, har vi yderst professionelle leverandører og produktionsvirksomheder, som de er i tæt kontakt med hver dag for at sikre, at de lever op til deres høje standarder. Uanset hvor du er, hvem du er, eller hvad du brænder for, vil vi gerne give dig tilpassede fashion, der giver dig mulighed for at udtrykke, hvem du virkelig er!

Det er derfor, at du på Annie Cloth finder en skræddersyet kollektion til ethvert job, hobby, sport, passion og alt andet, du kan komme i tanke om. Uanset hvad du leder efter, så har de det klar til dig. Og hvis ikke, så lad dem det vide, så de kan forhandle eller fremstille den bedste handel til dig på kortest mulig tid. Annie Cloth er og ønsker at være her i hele DIG.

Uanset hvad du har brug for, finder du det her på Annie Cloth

Forsendelse og levering
Leveringstid = håndteringstid + forsendelsestid
Annie Cloth's forventede leveringsdato afhænger af flere faktorer, herunder destinationsadressen og den tid, det tager os at samle og forberede dine varer til forsendelse. Forsendelsesomkostninger beregnes ud fra pakkevægt og destination. For eksempel, hvis du bestiller en kjole, vil det tage os 2-3 hverdage at behandle og 10-15 hverdage at sende. Derfor forventes du at modtage den inden for 12-14 hverdage.

Annullering af ordre
Din ordre refunderes fuldt ud, hvis du annullerer den inden for 24 timer efter købet. Hvis du ønsker at annullere ordren, bedes du indsende en hjælpebillet via "Kontakt os". Ordrer, der annulleres efter 24 timer efter køb, men før forsendelse, vil være underlagt et annulleringsgebyr på 15 %. Vi accepterer IKKE annulleringsanmodninger, hvis ordren allerede er afsendt.

Retur
Alle onlinekøb (undtagen lingeri, badetøj, smykker og tilbehør og udsalgsvarer) gennem Annie Cloth kan returneres inden for 30 dage fra leveringsdatoen. Kunden er ansvarlig for at betale returforsendelsesomkostninger. Alle returnerede varer skal returneres ubrugte, ubeskadigede, uvaskede og med alle originale mærker påsat i den originale emballage. Ellers vil køber være ansvarlig for alle påløbne gebyrer, og der vil ikke blive udstedt nogen tilbagebetaling.

Annie Cloth accepterer ikke returneringer, der er sendt direkte tilbage uden at give dem besked først. Enhver adresse på pakken vil ikke blive accepteret som returadresse. Returnerede pakker uden en returadresse, der er godkendt af kundeservicerepræsentanter, refunderes ikke. Annie Cloth tilbyder ikke kontant ved levering (FTC) service for returnerede pakker. Returforsendelsesomkostninger for returnerede pakker refunderes ikke.

Hvad syntes du om Annie Cloth?
Har du handlet hos Annie Cloth før? Din erfaring er meget vigtig for os. Skriv en anmeldelse hvor du uddyber din erfaring, så andre interesserede kudner også kan få et overblik over, hvad Annie Cloth går ud på. Hvordan var kvaliteten? Var leveringstiden rimlig? Vi glæder os til at læse din anmeldelse hurtigst muligt.