Antonioli

Alle anmeldelser

Antonioli

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Antonioli

I 1987 åbnede Claudio Antonioli sin første detailbutik i Milano, som hurtigt blev et referencepunkt for en udvalgt og vidende kundekreds. I januar 2003 flyttede butikken til Via P. Paoli 1, hvor en af ​​de første stumbiografer i Milano lå i 1920'erne. Transformationen af ​​rummet blev betroet til Storage Associati, som lykkedes med at kombinere interiørets moderne æstetik med de originale historiske elementer i strukturen. I 2009 blev en tilbygning designet af Vincenzo De Cotiis tilføjet. I 2019 blev et helt nyt rum bygget efter et design af studiet Casper Mueller Kneer op til Naviglio Grande. Butikken har nu over 700 kvadratmeter. De udvalgte kollektioner og indretningen afspejler Claudio Antoniolis personlige stil. Hans filosofi er at kombinere forskning, modernitet og avantgarde. Af denne grund har han altid været i stand til at tilbyde det mest komplette og vigtige udvalg af designere og brands på modescenen.

Foruden hovedbutikken i Milano har Antonioli også butikker i Lugano, med 4 pladser opdelt efter målgrupper i Via Nassa 29 og 66, i Torino, på Piazza Carlo Emanuele II 19 og på Ibiza, i Carrer de Cas Dominguets 17c.

Sporing
Kunder modtager en e-mail fra DHL med sporingsnummeret (AWB) for ordren. For at spore status for en ordre skal du besøge det officielle DHL-websted http://www.dhl.com/en.html og indtaste sporingsnummeret sendt via e-mail i afsnittet "Spor din forsendelse".

Forsendelse
Parfumer betragtes som "farligt gods" og er underlagt IATA-reglerne for lufttransport. Parfumer sendes med speciel emballage og forseglinger og må ikke indeholde mere end 150 ml.

Hvis en ordre indeholder både en parfume og andre beklædningsgenstande, vil parfumer blive håndteret separat fra tilpasset ANTONIOLI.EU emballage. Derudover kan parfumer ikke pakkes i gaveæsker.

Retur
Du kan returnere hele eller dele af din ordre inden for 14 dage efter leveringsdatoen. Varer kan returneres for både størrelsesbytte og refundering.

Varer skal returneres i deres originale stand, med alle tags påsat og i samme kasse, som Antonioli sendte dem.

VIGTIGT: De returnerede varer må ikke være brugt, vasket eller ændret. Skoens såler skal være rene og ikke vise tegn på brug.
Af hygiejniske årsager kan undertøj og sokker ikke tages retur.

Sikkerhedsmærket skal stadig være intakt og fastgjort til de returnerede varer.

Tilbagebetalingen af ​​den returnerede vare kan ske samme dag, som pakken ankommer til ANTONIOLI.EU-lageret, efter at den er blevet kontrolleret af Quality Assurance.

For ordrer foretaget med kreditkort bør beløbet være tilgængeligt inden for 5 hverdage og vil fremgå af kortets kontoudtog. Den tid, det tager at behandle din refusion, kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmetode.
Refusioner for ordrer betalt via PayPal, Alipay eller bankoverførsel vil blive refunderet til den samme konto, som kunden bruger.

Tilbagebetalinger vil ske i samme valuta, som kunden brugte til at betale for ordren. Mulige forskelle i refusionsbeløbet kan afhænge af valutakursudsving og refunderes ikke.

Tak fordi du læste om Antonioli
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Antonioli kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.