Aphrodite's

Alle anmeldelser

Aphrodite's

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Aphrodite's

For godt et årti siden blev Aphrodite's forelskede i græsk mytologi på college. Romantikken og tragedien rørte deres følelser og inspirerede deres passion til at gøre noget stort. Et par år senere blev deres første netbutik født! De sigter efter at skabe og dele storslåede smykker og tilbehør med kvinder over hele verden. De ved, at lidt glitter og glamour kan gøre verden til et bedre sted.

Aphrodite's har specialiseret sig i statementsmykkerog must-have tilbehør. Deres mission er at tilbyde smukke stykker af høj kvalitet, som hjælper kvinder til at føle sig og se deres bedste ud.

Hvorfor Afrodites?
De elsker alle løftet om at give og modtage en smuk gave. Suset af spænding, forventningen. At udpakke mysteriet er et øjeblik som intet andet! Deres produkter bringer glæde, fornøjelse og begejstring til både giveren og modtageren. Når du forærer en af ​​deres magiske stykker, vil du føle en stor følelse af generøsitet ved at vide, at du opmuntrer kvinder til at føle deres allerbedste. Modtagelse af et af deres stykker vil fortælle dig, at du er værdsat og elsket.

Din selvtillid og selvtillid vil stige
Du vil føle dig endnu mere ønskværdig og forførende. Du vil besidde en mystisk, magisk tiltrækningskraft. Slut dig til Afrodites familie, hvor kærlighed og skønhed bugner, og mysterier afsløres.

Defekter
Defekter omfatter misfarvning, trykfejl eller farve, der sendes (skal være en anden størrelse eller farve end det, der er angivet på ordren), eller forkert syning eller sømme. I tilfælde af defekter skal kunden meddele Aphrodite's inden for 48 timer efter leveringen af pakken via en e-mail til: info@aphrodites.com.

E-mailen skal indeholde fotografisk bevis for den pågældende defekt. Alle defekte varer skal sendes tilbage på kundens regning til deres lokation.

Ingen andre returneringer vil kvalificere sig til returnering. Hvis du har spørgsmål vedrørende bestilling af den korrekte størrelse, se venligst vores størrelsesskema på produktsiden eller kontakt os direkte.

Retur
Du har 30 dage til at returnere en vare fra den dato, du modtog den. For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Din vare skal være i den originale emballage. Din vare skal have kvitteringen eller købsbeviset. Refusion Når vi har modtaget din vare, kontrollerer vi den og giver dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. De giver dig straks besked om status for din refusion efter at have inspiceret varen. Hvis din returnering godkendes, vil vi igangsætte en refusion til dit kreditkort (eller originale betalingsmetode). Du modtager kreditten inden for 7-10 hverdage, afhængigt af din kortudsteders politikker. Bemærk venligst, at ordrer, der blev leveret for mere end 30 dage siden, ikke vil være berettiget til refusion, kun en jævn ombytning vil blive honoreret. Din lykke er vores vigtigste bekymring.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Aphrodite's?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.