Apopro

Alle anmeldelser

Apopro

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Apopro

 

Hvem gider stå i kø og snakke højlydt om privat helbred og medicin i et apotek prop fuldt af mennesker? Nej, heller ikke os. Sådan har de fleste det vist. Derfor har Apopro.dk valgt at tilbyde online salg og levering af apoteksvarer til det danske marked. Med denne online forhandler kan du bestille din medicin samt modtage fagkyndig råd og vejledning fra din stue. På denne side kan du læse mere om online apoteket, Apopro.dk.

 

Om Apopro

Apopro er et online apotek, hvor du kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer. Apopro blev grundlagt i 2016 af farmaceut, Trine Vestergaard. Apoteka ApS har udviklet sitet ApoPro.dk samt den bagvedliggende IT platform der gør apoteket digitalt på en helt ny måde. Virksomheden har siden da ansat farmaceuter og apotekere, der tilbyder rådgivning gennem videosamtaler og chat, så du ikke behøver at diskutere din private medicin i et fysisk apotek fuld af mennesker. 
ApoPro har bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, er E-mærket og medlem af Danmarks Apotekerforening.

Produkter og Services
Apropo har bygget hvad de kalder et intelligent apotek. Systemet indsamler information og bliver løbende klogere på patrienten/kunden. Forhandleren understreger hvordan øget information om kunden giver bedre grundlagt for god rådgivning.
Apopro har et udvalg af apoteksprodukter og virksomheden bestræber sig på at udvælge produkter til sortimentet, der reducerer belastning af miljø og natur. Apopro anvender FSC-certificeret pap til at pakke deres forsendleser og miljøvenligt papfyld til at fylde kasserne ud.
Foruden miljøvenlig emballage vægter de også, at deres distributionspartnere prioriterer bæredygtighed. Derfor samarbejder de med Burd Delivery, hvis leveringer er 100% klimakompenserede.
Apopros udvalg består af receptmedicin og håndkøb. Man kan derudover købe hudpleje, personlig pleje, pleje til mor og barn, kosttilskud og vitaminer samt fritid og helbred. I udvalget finder du de almindelige mærker, som forhandles på landets apoteker, såsom Otrivin, Strepsil, apotekets, Scholl og andre kendte mærker.
Hvis man vil købe recept medicin, skal man logge ind på hjemmesiden med sit Nem-ID. Hjemmesiden er elektronik koblet på Sygeforsikring Danmark.
Apopro benytter GLS, PostNord og Burd til levering. De sender ordren senest 1 dag efter bestillingen er gennemført. Bor man på en ikke-brofast ø, kan man forvente levering i løbt af 2-3 hverdage. Der kan leveres til privat adresse eller til pakkeshop inden for Danmarks grænser.
Ordrer til en værdi under 249 kr. koster 29-49 kr. i fragt til pakkeshop, erhverv eller hjemmelevering. Ordrer til en værdi over 249 kr. koster 0-20 kr. i fragt.

Klager, Komplimenter og Tips til Apopro

Online apotek er et smart koncept, men hvordan virker det i virkeligheden? Det vil vi vide mere om! Anmeldelser er et indflydelsesrigt redskab, hvor forbrugere kan hjælpe hinanden med at finde de bedste forhandlere og de bedste måder at handle på. Har du handlet hos Apopro? Fik du den rådgivning, du havde brug for? Syntes du der manglede et personligt touch, eller var den digitale oplevelse mere tryg for dig? Modtog du din medicin korrekt og til tiden? Hjælp andre forbrugere ved at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med Apopro.