Arc'teryx

Alle anmeldelser

Arc'teryx

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Arc'teryx

En designvirksomhed er ikke længere i artefaktbranchen. Design er et spørgsmål om konsekvens. Arc'teryx er nødt til at tænkeud over det umiddelbare mål om at skabe ekseptionelle produkter - de skal tænke på deres indflydelse på mennesker og planeten. Klimakrisens hastende betydning udvider, hvordan de tænker om sig selv og den måde, de griber erhvervslivet an på.

Arc'teryx ønsker at bruge de bedste materialer og skabe de mest raffinerede og holdbareprodukter som muligt. De vil gerne gøre det nemmere for dig at holde dit udstyr i spil. De ønsker at være gode forfædre. De ønsker at give folk mulighed for at finde inspiration i naturen, design og hinanden. De ønsker at anerkende deres indbyrdes afhængighed af hinanden og den levende verden, og at klimaretfærdighed ikke kan opnås uden at tage fat på globale uligheder.

Guidet af design, fællesskab, videnskab og passion har de forpligtet sig til at halvere vores miljømæssigefodaftryk og øge deres positivesocialeindvirkning. Arc'teryx tilpasser sig cirkularitetsprincipperne i Ellen MacArthur Foundation og forfølger cirkularitet som en del af deres vej til netto nul.

Her er hvordan de griber det an
Som en tidlig underskriver af UN Fashion Industry Charter for Climate Action (UN Fashion Charter), medlem af Outdoor Industry Association's Climate Action Corps, en medstifter sammen med Pembina Institute of the Catalyst Business Coalition og en af ​​de første 400 virksomheder. For at sætte et verificeret videnskabsbaseret mål omfavner Arc'teryx samarbejdets kraft til at foretage strukturelle ændringer på tværs af industrier, for at opfylde Paris-aftalens mål og skalere lavemissionsløsninger.

Tænk langsigtet
Arc'teryx bruger deres bedste energi på at designe deres udstyr. De bygger det til at holde og holde til de vildeste forhold.

Holdbarhed og ydeevne har været deres vejledende principper fra starten.

Dog sker 65 % af et tøjs miljøpåvirkning, før du overhovedet ser det - under fremstilling og indkøb. Det er et problem, der kan spredes ud over levetider, hvis produktet er bygget til at holde – med tidløst design, enestående kvalitet, dedikeret holdbarhed. Det mest bæredygtige køb er intet køb. Køb af forelskede brugte Gearis dit næste bedste træk. Hvis du skal købe noget nyt, ønsker de at tilbyde den bedste mulighed - kvalitet, der vil præstere, sæson efter sæson, med en række villige brugere, når dit forhold til den beklædningsgenstand er slut. Hver gang du vælger ikke at købe noget nyt, for at favorisere holdbarhed frem for engangsbrug, for at pleje og reparere dit udstyr eller for at støtte videresalg, genbrugte eller upcyclede tilbud, tilføjer du din vægt til det voksende skift i retning af cirkulæritet. ReBird™ er et omdrejningspunkt for initiativer, hvor vi bringer cirkularitet til live.

Hvordan var det at prøve Arc'teryx?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Arc'teryx. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.