Arket

Alle anmeldelser

Arket

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Arket

Arket er en moderne markeds- og livsstilsdestination, der tilbyder essentielle produkter til mænd, kvinder, børn og hjemmet, samt en ny nordisk vegetarcafé. Det brede udvalg af mode, mad, dufte, skønhedsprodukter og funktionelle husholdningsartikler er sammensat for at gøre gode beslutninger nemmere og give inspiration til en smukkere hverdag.

Arket's tegnestue og hovedkvarter ligger på Södermalm i Stockholm, Sverige, og i alt arbejder mere end 200 mennesker verden over for mærket: designere, kokke, arkitekter, indkøbere, mønstermagere, producenter, mødre, fædre, læsere, løbere , kunstnere og amatørgartnere. Deres fælles mission er at demokratisere kvalitet og gøre bæredygtigt design tilgængeligt for flere mennesker. Med en cirkulær tilgang og en høj grad af gennemsigtighed i vores processer ønsker de også at drive positive forandringer i mode- og designbranchen.

Idéen med arkivet er et af Arket centrale temaer og går som en tråd gennem brandet. Det repræsenterer deres kollektions levetid, et omfattende bibliotek af designhistorie og vintagemønstre, deres ideal om gennemsigtighed og inspirationen og navnet på vores reolsystem i butikken. Det digitale arkiv samler forskning, inspiration og tidligere projekter for at danne den kollektive historie om, hvem de er.

Gitteret er et væsentligt element i deres visuelle identitet. Det repræsenterer idéen med Arket og bruges til at organisere og vise information, fra navnene på planter til vægten af ​​stoffer og de forskellige typer materialer, der bruges i deres samlinger. Disse ni firkanter symboliserer de enkelte dele, der tilsammen udgør deres verden, og det er også de områder, hvor vi stræber efter at gøre en forskel.

Historie
Begrebet hverdagskønhed var en stor indflydelse på den nordiske modernistiske bevægelse i midten af ​​det 20. århundrede - og et af udgangspunkterne for udviklingen af ​​Arket-mærket. I 1919 formulerede den svenske kunsthistoriker Gregor Paulsson 'Vackrare vardagsvara' - More Beautiful Things for Everyday Life - som et slogan for en ny demokratisk tilgang, der havde til formål at kombinere kunst, håndværk og funktionel form for at producere genstande til overkommelige priser og universelt tilgængelige for daglig brug.

I de nordiske lande blev denne ambition kombineret med et nyt skønhedsideal, der favoriserede rene linjer, en neutral farvepalet og solide materialer inspireret af naturen og det nordlige klima. Vigtigst af alt blev funktionalitet og holdbarhed grundlaget for godt design. Med særlig opmærksomhed på bæredygtig praksis bygger Arket videre på den nordiske tradition for funktionel skønhed og missionen om at forbedre liv gennem veldesignede hverdagsgenstande. Hvert af vores produkter er omhyggeligt udformet til at blive brugt og elsket i lang tid, med den hensigt at efterlade et mindre fodaftryk og udvikle stil ud over årstiderne.

Miljø
Arket Sustainability Fact Sheet er en kombination af mission statement og rapport om den indsats, de gør for at reducere vores fodaftryk på miljøet.

Dette er første gang, de har indsamlet årlige data fra eres fremstillingsaktiviteter for at gøre det offentligt tilgængeligt på deres hjemmeside. Som en del af dette initiativ præsenterer de også en komplet liste over alle leverandører, de vil arbejde med i 2020 og 2021. Gennemsigtighed er et grundlæggende princip i Arket. Ved at give mere indsigt i vores processer og metoder sigter vi mod at facilitere informerede hverdagsbeslutninger og drive positive forandringer i større skala.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Arket
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.