Artländer Pflanzenhof

Alle anmeldelser

Artländer Pflanzenhof

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Artländer Pflanzenhof

I Danmark findes der mange mennesker, der går op i udseendet af deres haver, og i den forbindelse bruger en del af deres fritid på havearbejde og lignende. Man kan købe stort set alle former for planter og havetilbehør online, både fra danske og udenlandske forhandlere. Her skal man blot huske at undersøge de forskellige forhandlere, før man bestiller nye haveprodukter; ved at læse kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, kan man undgå ubehagelige overraskelser. 

Om Artländer Pflanzenhof
Denne hjemmeside ejes og drives af virksomheden Artländer Pflanzenhof, der har følgende registrerede virksomhedsadresse: att. Frank Müller, Im Zwischenmersch 1a, 49610 Quakenbrück, hvilket er beliggende i Tyskland. Udover netbutikken driver virksomheden en planteskole, som man kan besøge i Tyskland og handle hos.

Produkter og Services hos Artländer Pflanzenhof
Hos Artländer Pflanzenhof kan man handle en lang række forskellige planter og træer, som man kan få sendt til Danmark. På virksomhedens netbutik kan man blandt andet købe frugtbuske såsom hindbær, blåbær og solbær, samt frugttræer og vilde frugter. Man kan derudover købe eksotiske buske og træer, samt sjældne planter, stauder og forskellige græssorter. Artländer Pflanzenhof har et stort udvalg af planter til både platning i haven eller køkkenhaven, samt udendørsplanter, der er velegnede i krukker og som dekoration. Er man i tvivl om hvor man skal starte, så kan man desuden finde et udvalg af artikler, tips og tricks på virksomhedens hjemmeside, blandt andet omkring hvilke årstider der er bedst i forbindelse med platning af forskellige typer af træer og buske, samt bekæmpelsesforanstaltninger for de mest almindelige sygdomme og skadedyr som man kan komme ud for, i forbindelse med dyrkning af frugttræer i hjemmet.

På denne netbutik kan man anvende en række forskellige betalingsmetoder, når man ønsker at gennemføre sin ordre. Blandt godkendte betalingsmetoder kan man finde Paypal, kredit kort, betalingskort eller bankoverførsel. Ved sidstnævnte mulighed skal man vælge denne betalingsmulighed før man gennemfører ordren, hvorefter man modtager en e-mail med betalingsoplysningerne for Artländer Pflanzenhof, således at man kan overføre pengene. Virksomheden sender først varerne efter de har modtalt betalingen på deres bankkonto, hvor man hermed skal huske at angive sit ordrenummer som reference. 

Når man har bestilt og betalt for sine varer hos denne virksomhed, så pakkes alle de indkøbte planter i plantevenligt emballagemateriale. Artländer Pflanzenhof sender alle varer via leveringsvirksomheden GLS, med mindre der er indkøbt mange varer eller planteordren er stor, typisk med en samlet værdi på over 600 Euro. I disse tilfælde vil virksomheden benytte en speditør, som et alternativ til pakkeforsendelse. I den forbindelse vil de videregive kundens telefonnummer til speditøren, således at der kan arrangeres et passende leveringstidspunkt. 

Komplimenter, Klager og Tips til Artländer Pflanzenhof
Har du planter i haven, som du tidligere har købt hos denne virksomhed? Eller har du lige modtaget en forsendelse med planter og træer fra Artländer Pflanzenhof, som du stadig mangler at plante? Hvad end du har erfaring med denne virksomhed som tilbagevendende kunde eller som ny kunde hos dem, så vil vi sætte stor pris på en kundeanmeldelse fra dig her på siden. Dine ord kan gøre en stor forskel for andre, der overvejer at handle hos Artländer Pflanzenhof, men som ikke kender til denne planteskole i forvejen.