Arvin Goods

Alle anmeldelser

Arvin Goods

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Arvin Goods

Lav de reneste grundlæggende ting på planeten. De skabte Arvin for at omdefinere, hvad der gør en rigtig god sok. Fordi sokker er forfærdelige for miljøet. Mere end 50 liter ferskvand bruges til at lave det gennemsnitlige par sokker, og 85% af brugte tekstiler ender på lossepladser.

Så Arvin Goods besluttede at fokusere på at lave verdens første rigtig gode sokker. Sokker, der ser godt ud og føles godt, helt sikkert. Men også sokker, der gør det nemt for flere at gøre godt og mindsker deres påvirkning i hverdagen. For dine yndlingsstrømper skal ikke gå på bekostning af miljøet – og dine yndlingsstrømper skal ikke stoppe dig fra at gøre godt.

For at opnå dette bruger de en fremstillingsproces, der er lige så effektiv, som den er ansvarlig. Arvin Goods bruger genbrugt og/eller kasseret tøj til at lave de blødeste og mest behagelige sokker i verden. Denne proces bruger næsten intet vand og ingen skadelige kemikalier eller farvestoffer. Derudover fungerer det rigtig, rigtig godt. Og når først flere brands er overbevist (vi hjælper i øjeblikket nogle få), vil det ændre tøjindustrien til det bedre – for altid.

De to grundlæggere af Arvin er ret forskellige. De har forskellig baggrund, men de er enige på centrale punkter. Fra dag ét ville de gøre det nemt for flere at gøre godt. De ville gøre det nemt at gøre noget ansvarligt hver dag. Arvin Goods startede med sokker – vores store mål er at komme ind til kernen af, hvad det vil sige at lave sokker ansvarligt. Men dette er kun begyndelsen. Store ting er på vej. DeVi holder dig opdateret. Så der har du det. Komfortable, udtryksfulde, ansvarligt fremstillede sokker - brug dem for altid.

Lav de reneste grundlæggende ting på planeten. Det er deres mission.

Ansvar er ikke kun en streg på vores resultatopgørelse. Det er den grundlæggende kerne i vores tilgang til design, fremstilling og distribution.

Arvin Goods har oprettet en ny kategori - Clean Basics. Og med denne kategori følger to kerneansvar, der driver, hvordan vi træffer beslutninger, hvem vi arbejder med, og hvordan vi kommunikerer med deres samfund.

Ansvar
Clean Basics kategorien er kendetegnet ved brugen af ​​miljøvenlige materialer. Som producent i denne kategori er de ansvarlige for at bruge de lavest slagkraftige materialer i hvert af deres produkter, hvilket betyder, at hvis der kommer et nyt materiale eller innovation på markedet, som har mindre effekt, end det vi allerede bruger, vil vi tage det i brug.

De er ansvarlige for at være gennemsigtige omkring vores fremstillingspraksis, materialer, mangler, langsigtede planer og ændringer. Arvin er ikke perfekt. DeVi har ikke "løst" beklædningsindustrien - og enhver, der siger, de har, er fuld af lort. Der er stadig meget arbejde at gøre. Det er vores ansvar at være åbne og gennemsigtige omkring det arbejde, der ligger foran os og beklædningsindustrien som helhed.

Deres nuværende materialer og metoder er gode, men ikke perfekte. De arbejder tæt sammen med producenter og materialeressourcer for at finde materialer, der yderligere minimerer deres påvirkning og er mere fleksible og ansvarlige ved slutningen af ​​deres livscyklus.

Clean Basics
Arvin Goods skabte kategorien Clean Basics med sokker. De skulle bevise, at det kunne lade sig gøre, og at de kunne matche deres konkurrenters pris og æstetik. Nu har de en hel garderobe at kæmpe med. VoDeresres næste skridt er at udvide deres tilbud - t-shirts, sweatshirts og hatte, for at nævne nogle få. At vælge mellem ansvarlige og uansvarlige sokker bør være en leg for enhver. Og nu til resten af ​​din garderobe.

Der er myten om "bæredygtighed", der siger, at når du har lavet et ansvarligt produkt, er jobbet gjort. Derfor arbejder de på at bygge en infrastruktur til at tage tilbage og downcycling tøj. For hvor Arvin (og alt andet tøj) ender, er lige så vigtigt (hvis ikke vigtigere), som hvordan det blev lavet. Uanset hvad det ender med at se ud, skal det opfylde vores mission om at gøre ansvarligt liv nemt.

Tak fordi du læste om Arvin Goods
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Arvin Goods kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.