Ashford

Alle anmeldelser

Ashford

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tine V.
Det er anden gang, jeg har bestilt et ur fra Ashford. Varen ankommer altid i den angivne tidsramme og i perfekt stand. Ashford tilbyder varer af høj kvalitet til en rimelig pris sammenlignet med an...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak for uret

  Det er anden gang, jeg har bestilt et ur fra Ashford. Varen ankommer altid i den angivne tidsramme og i perfekt stand. Ashford tilbyder varer af høj kvalitet til en rimelig pris sammenlignet med andre sider, der tilbyder lignende varer.

  Ashfords service og effektivitet er god; det samme er uret jeg købte. Det er ret præcist. Jeg er glad for det indtil videre.

  Smukt rødt Swarovski armbånd som også kan bruges som choker om halsen. Den er næsten vægtløs og ser dejlig ud.

  Hurtig levering og gode rabatter her på siden. Kan varmt anbefale denne hjemmeside og produktet. Vil helt klart anbefale jer til mine venner og familie.

  Tak, Ashford.com


Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Ashford

Beliggende i et af New York Citys mest berømte kvarterer, er Ashford's hovedkvarter et knudepunkt for luksus.
Selvom Ashford har været i branchen siden 1997, banebrydende for salg af luksusure online. De er meget stolte af at være en af ​​pionererne inden for ur-e-handelsindustrien og stræber efter at behandle enhver kunde med respekt og retfærdighed. Deres dygtige personale vil med glæde hjælpe dig med dit køb. Kontakt dem her med spørgsmål eller bekymringer.

Hvert ur fra Ashford er garanteret fejlfrit
100% ægte og autentisk. Fri for enhver manipulation med serienummer. Leveres i original æske og med original brugsanvisning. Beskyttet af vores omfattende to-årige garanti

Efterhånden som Ashford er vokset, har de udviklet evnen til at købe store mængder lager til fremragende priser. Deres købere er luksuseksperter og har en passion for at finde dig de bedste stykker til de bedste priser. Det er deres fornøjelse at give besparelserne videre til deres kunder og give dig den bedste service med lagerførte luksusprodukter til rådighed til omgående levering.

Ashford's løfte
De er et sikkert sted at opbevare, akkrediteret af Better Business Bureau (BBB). Deres hjemmeside er beskyttet mod tyveri af personlige oplysninger og andre onlinetrusler takket være daglig test af McAfee SECURE.

Ordrer pakkes og sendes kun mandag til fredag. De fleste ordrer afsendes inden for 24 timer efter ordredatoen. Din ordre kan dog blive forsinket yderligere 2 hverdage, hvis den afgives efter kl. 11:00 EST. Ordrer afgivet i weekender og udvalgte helligdage vil først blive behandlet den næste hverdag. Dette gælder også for alle hurtige forsendelser og internationale ordrer.

Den aften din ordre afsendes, sender de deres kunder en e-mail med sporingsoplysninger. Du kan også spore din ordre ved at logge ind på din konto. Klik på 'Mine ordrer' og du finder sporingsnummeret under 'Vis'.

Alle ordrer skal leveres til den adresse, du har angivet ved bestilling. De kan ikke behandle anmodninger om afhentning eller adresseændring. Nogle dele af din ordre kan blive sendt separat med et andet sporingsnummer.

Garanti
Ashford tilbyder en omfattende to-års garanti på alle ure købt hos Ashford, som ikke er dækket af producenten, og et års garanti på alle Certified Pre-Owned ure købt hos Ashford. Alle varer, der sælges af Ashford, er 100 % nye, medmindre de er tydeligt mærket "Certified Pre-Owned".

Deres garanti dækker den vigtigste del af et ur: urværket. Uanset hvor kompliceret det måtte være, er de fuldt udstyret og klar til at reparere det med den største omhu. Derudover udskifter de dit batteri i et år fra købsdatoen. Deres garanti dækker ikke skader på bevægelsen forårsaget af forkert håndtering, forkert brug eller overskridelse af producentens vandtæthedsklassificering. Derudover dækker vi ikke urets urkasse, armbånd, krone, stilk, glas eller finish.

Garantien bortfalder, hvis uret viser tegn på stød. De garanterer ikke urets urkasse, armbånd, remme, krone, stilk, glas og overflade eller nogen skade forårsaget af overdreven slid, fysisk misbrug eller overskridelse af urets vandtæthed.

For internationale køb (undtagen i USA eller Kina), kontakt venligst kundeservice på 212-813-1111, customerservice@ashford.com eller live chat for at få hjælp til at fremsætte et krav under den internationale garanti.

Tak fordi du læste om Ashford
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Ashford kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.