Asket

Alle anmeldelser

Asket

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Asket

Beklædningsgenstande, produkter af delikat arbejdskraft og dyrebare ressourcer, har mistet deres værdi.
Vi køber mere og bruger dem mindre end nogensinde - pakker vores garderobeskabe, fylder lossepladser og brænder forbrændingsanlæg.

Alt sammen på bekostning af vores samfund og planet.

Asket eksisterer for at afslutte dette
De designer ikke til årstider, vi skaber for evigt. Når noget ikke er perfekt, forbedrer de det. Når noget er gået i stykker, reparerer de det. Deres definition af fremskridt er reducerede garderober. Bygget på stykker, der vil bestå tidens tand. Både inden for håndværk og design.

De forestiller dem en verden fri for hurtigt forbrug. En verden med mindre rod, mindre spild, mindre røg og spejle.

Asket's løfte
Beklædningsgenstand uden indhold.

De bygger en enkelt permanent kollektion af tidløse væsentlige ting, lavet til at modstå tidens prøve ved at lave deres tøj i flere og bedre størrelser af de fineste naturlige eller genbrugsfibre på nogle af verdens bedste fabrikker.

Fuld gennemsigtighed
De fremviser deres fabrikker, deres beklædningsomkostningsfordeling, trin for trin sporbarhed af hver enkelt komponent og den detaljerede effekt af deres beklædning - fra gård til mål. Så vi, og du, kan træffe fuldt informerede beslutninger.

Livscyklusansvar
Deres ansvar rækker fra gård til slutningen af ​​en beklædningsgenstand. De leverer gennemprøvede tøjplejeprodukter, rådgivning om pleje og reparation og køber dit tøj tilbage til videresalg eller genbrug, når det når vejens ende.

Asket's materialer
Deres valg af materiale er centralt for at minimere produktionspåvirkningen og maksimere holdbarheden af ​​hver beklædningsgenstand. De har skabt et overblik over, hvilke materialer de primært bruger og hvorfor.

August 2021. Det var den sommer, de havde lovet at få alle bomuldsprodukter fremstillet af økologisk dyrket bomuld - men det lykkedes ikke. Her er hvorfor, hvordan de gør fremskridt, og hvad de kommende udfordringer er.

Maj 2021: De har endelig åbnet dørene til deres første permanente butik nogensinde. Kig forbi Norrmalmstorg 1, Stockholm, for at gennemse deres permanente samling, foretage køb i butikken, aflevere returneringer eller få gratis reparationer.

Maj 2021: De udvider deres ansvar ud over købsstedet. Enhver beklædningsgenstand, uanset hvor godt lavet, vil i sidste ende ende som uønsket. Send os dine gamle Asket-dele, og vi bringer dem til live igen.

Asket's løfte er at genoprette værdien af beklædningsgenstande ved at skabe betydningsfulde essentielle ting: En permanent samling af kompromisløse stykker, deres historier afdækket og fortalt. De kan ikke leve uden tøj, men vi kan få de stykker, vi vælger at investere i, til at tælle.

Asket har set bort fra sæsonbestemte kollektioner, fjernet alle mellemhandlere og sælger kun direkte til dig - og sætter hele deres fokus på at bygge en enkelt permanent kollektion. Færre stykker, fri for kompromis, men fuld af kærlighed:

Fra gårde til fabrikker, de finder de fineste naturmaterialer og samarbejder udelukkende med dygtige, ansvarlige møller og producenter. De har erstattet standardstørrelser med vores eget udvidede størrelsessystem, idet vi tager højde for, at vi alle er bygget forskelligt og giver flere mennesker en bedre pasform. Går de uden om mellemhandlere og butikker, springer over rabatter og salgstricks, investerer de i højere håndværk til en slutpris langt under den traditionelle detailhandel.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Asket?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.