ASTRO Gaming

Alle anmeldelser

ASTRO Gaming

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ASTRO Gaming

I årevis har ASTRO Gaming været involveret i at skabe mange former for videospilsarenaen. Og nu, hvor videospil er blevet en førende form for underholdning, og "gaming-livsstilen" hurtigt tager fat, har de besluttet at udnytte deres erfaring og give folk et autentisk spilmærke, som kan samles i hjertet af denne kultur. Deres produkter er specielt designet til de undertjente hardcore gaming-professionelle og gaming-entusiaster. Deres overordnede mål er at forbedre sporten videospil.

11 ÅRS HISTORIE OG GÅENDE
I 11 år har ASTRO Gaming-produkter været brugt i selve arenaen. ASTRO har designet professionelt videospiludstyr og leveret det direkte til professionelle spillere, ligaer og dem, der ønsker at spille deres bedste.

Begyndelsen
ASTRO blev født fra hjertet af gaming og blev grundlagt med det mål at bringe innovativ teknologi, unikt design og kultur sammen. Deres rødder er i professionelt spil, og gennem årene har vores produkter drevet og transformeret spilturneringer rundt om i verden.

De startede med A40-lydsystemet for at give spillere mulighed for at personliggøre deres lydoplevelse, uanset hvordan de spiller, og udtrykke sig gennem brugerdefinerede headset-design. Deres succes inden for e-sport har drevet os til at skabe produkter, der forbedrer spiloplevelsen for alle spillere og holder dem et skridt foran.

Nuet
I dag er ASTRO fortsat forpligtet til at forbedre spilsporten og forene spillere. Efterhånden som spillivsstilen fortsætter med at vokse, forbliver ASTRO i skæringspunktet mellem kultur og spil og lægger vægt på inklusivitet og selvudfoldelse.

Deres fællesskab er autentisk, indflydelsesrigt og mangfoldigt og omfatter alle typer spillere, lige fra spilleentusiaster til professionelle spillere og berømtheder. Deres produktlinje har noget for enhver smag, og vi har udvidet det til at omfatte tøj og tasker.

ASTRO Gaming holder os på forkant ved at innovere og lytte til ASTRO-fællesskabet for at udvikle produkter, der opfylder behovene hos nutidens spillere.

DEVIN BOOKER
NBA All-Star for Phoenix Suns og medlem af USA's olympiske basketballhold i 2020, uden for banen er han en ivrig gamer, streamer og er involveret i velgørende organisationer, der ligger hans hjerte nær.

OMGITSFIREFOXX
Hun satte en Guinness verdensrekord i 2016 som den mest fulgte kvindelige spilstemme på Twitch og er vært for podcasten Good Game Nice Try! Hun har spillet med ASTRO-headset i 10 år.

CAPTAINSPARKLEZ
Hans Minecraft YouTube-indhold har gjort ham berømt i løbet af det sidste årti med milliarder af visninger og millioner af fans. Han har været på toppen af ​​sit spil med ASTRO-headset i over 12 år.

GARANTI
De fleste af ASTRO Gaming's produkter leveres med to års garanti (medmindre andet er angivet) mod defekte dele eller fejlbehæftet udførelse under fremstillingsprocessen. Garantien dækker ikke skader forårsaget af ulykker, misbrug, misbrug, forsømmelse, lynnedslag, strømstød, uautoriserede produktændringer eller reparationer. Kunder uden for USA er ansvarlige for forsendelsesomkostninger for varer, der sendes til inspektion/reparation under garantien (lokaliteter i USA og Storbritannien). Udgifter til garantiarbejde og standard returforsendelse er dog inkluderet i garantien.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om ASTRO Gaming
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.