Aufkleber-Gestalten

Alle anmeldelser

Aufkleber-Gestalten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Aufkleber-Gestalten

I dag kan man som virksomhed eller privatperson personliggøre sine ejendele og lokaler lettere end nogensinde før. En lang række virksomheder online tilbyder kreative løsninger indenfor både marketing og indretning, herunder med klistermærker og vægdekorationer. Vælger man at få disse tilpasset med personligt design eller logo, så mister man dog retten til retur i det øjeblik man bestiller sine varer. Det anbefales derfor altid, at man læser kundeanmeldelser igennem fra andre, der tidligere har handlet hos en given virksomhed, samt undersøger deres tilbud nærmere, før man vælger at bestille hos dem. På denne side kan man læse, hvilke erfaringer andre har gjort sig med Aufkleber-Gestalten, således at man kan træffe en informeret købsbeslutning og bestille de bedste produkter, i forhold til netop ens egne behov.

Om Aufkleber-Gestalten
Netbutikken Aufkleber-Gestalten ejes og drives af virksomheden Aggrosoft GmbH, som har registreret virksomhedsadresse på Tannstrasse 12, 95111 Rehau, hvilket er beliggende i Tyskland. Virksomheden er specialiseret indenfor tilpasselige og personlige klistermærker, labels og etiketter til både virksomheder og privatpersoner. 

Produkter og Services hos Aufkleber-Gestalten
Man kan handle hos Aufkleber-Gestalten som dansk forbruger eller forretning, der ønsker at købe forskellige former for klistermærker og selvklæbende vægdekorationer til både indendørs og udendørs brug. Virksomheden tilbyder klistermærker i en lang rækkke forskellige formater, såsom firkantede, stjerneformede, trekant, lokationsdråbe-formet og lignende. Man vælger selv, hvilket design der skal printes på klistermærkerne og man har mulighed for selv at uploade sine designfiler, med eksempelvis sit virksomhedslogo eller en marketingstekstog lignende. Man vælger herefter hvor store klistermærkerne skal være, hvilken finish de skal have, om de skal have et beskyttende filter, hvis de eksempelvis skal anvendes udenfor. Virksomheden oplyser, at denne type selvklæbende etiketter er specielt egnede til masseetikettering af produkter og emballage - jo flere klistermærker man bestiller, des billigere bliver stykprisen. 

Ønsker man at bestille klistermærker og etiketter hos denne virksomhed, så tilbyder de på deres netbutik følgende betalingsmuligheder: Paypal, Visa betalingskort, American Express, Mastercard eller Sepa betaling. Aufkleber-Gestalten anvender samme leveringspartner til både indenlandske, såvel som internationale leveringer. I begge tilfælde vil de anvende enten DHL eller DPD til forsendelse af alle bestilte varer. Idet virksomheden har pakket og sendt ordren afsted, vil man automatisk modtage en forsendelsesbekræftelse via e-mail. Hvis man ønsker at returnere sin ordre, så har man 14 dage fra modtagelsesdatoen, til at sende alle uønskede produkter tilbage til virksomheden. Dette gælder dog kun for produkter, der ikke er blevettilpasset after personligt behov og efter eget design. I forbindelse med køb af tilpassede labels har man ikke returret, da virksomheden ikke kan sælge de personlige produkter til andre kunder. Dette er på linje med dansk lovgivning på området. 

Komplimenter, Klager og Tips til Aufkleber-Gestalten
Har du købt personlige klistermærker eller vægdekorationer hos Aufkleber-Gestalten? Benytter du deres produkter i forbindelse med din forretning, som marketing materiale eller for at sætte dit virksomhedslogo på din bil eller laptop? Hvis du har erfaring med selvklæbende mærkater fra Aufkleber-Gestalten, så vil det være til stor hjælp for andre handlende, hvis du har mulighed for at skrive en kundeanmeldelse her på danskeanmeldelser.dk. Især aspekter som holdbarhed, print kvalitet og skarphed, leveringstider og kvalitet for pengene vil være interssant læsning for andre, der obervejer at handle hos virksomheden.