AufkleberDealer

Alle anmeldelser

AufkleberDealer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

AufkleberDealer

I dag kan man som virksomhed anvende en lang række forskellige medier, når man ønsker at reklamere for sin virksomhed. Hvor det før i tiden kostede mange penge at få personliggjort firmabiler, butiksvinduer og merchandise, kan man i dag anvende produkter såsom personliggjorte klistermærker, til at vise sit logo på firmaets ejendele og butiksfronter. Anvender man denne mulighed anbefales det dog altid, at man først læser kundeanmeldelser igennem fra andre handlende for at sikre, at de klistermærker man køber er både robuste og anvendelige, således at man bruger marketingsbudgettet fornuftigt og får det meste ud af pengene.

Om AufkleberDealer
Netbutikken ved navn AufkleberDealer ejes og drives til daglig af virksomheden SEMPE GmbH, hvilket er en forretning der er specialiseret indenfor online trykkeri på forskellige former for medier og materialer. Virksomheden har registreret kontor på Handwerkerring 1, 39326 Wolmirstedt, hvilket er beliggende i Tyskland. SEMPE GmbH er aktivt involveret i miljøskånene virksomhedsaktiviteter, hvilket blandt andet betyder, at de bruger trykfarver, der opfylder nogle af verdens strengeste og mest omfattende krav til lave emissioner af organiske luftforbindelser indendørs. På samme linje produceres omkring 80% af den elektricitet, virksomheden bruger, i deres eget solcelleanlæg.

Produkter og Services hos AufkleberDealer
Gennem netbutikken AufkleberDealer kan man købe en lang række forskellige former for tilpasselige etiketter, klistermærker og selvklæbende gulvmærkater, der kan personliggøres med eget logo, design eller illustration. Denne virksomhed henvender sig især til B2B markedet, da deres produkter især er anvendelige i forbindelse med marketing på forskellige medier. Man kan anvende AufkleberDealers personlige klistermærker til at synliggøre sit virksomhedslogo, marketingstekster, sloganer, vigtige informationer, samt meget andet. 

Klistermærkerne kan købes i stort set alle former og farver, samt i forskellige finishes, altefter hvad de skal bruges til. Man kan eksempelvis købe klistermærker på transparent baggrund, der printes på begge sider, således at man kan anvende dem i butiksvinduer og lignende. Derudover kan man købe særlige klistermærker til gulve, reflektive klistermærker og mærkater, 3D wrap-around klistermærker, der er særligt designet og fremstillet til at sætte på biler, selvklæbende etiketter til fødevarer eller tekstiler, etiketter, der kan skrives på, samt mange andre. 

Ønsker man at bestille et eller flere sæt klistermærker hos AufkleberDealer, så kan man oprette klistermærkedesign på virksomhedens netbutik. Her vælger man antal, størrelse, form, finish og uploader sit logo eller illistration, hvorefter man betaler og færdiggør sin ordre. Man kan på denne netbutik anvende en række forskellige betalingsmetoder, herunder Mastercard, Visa betalingskort, American Express, Paypal, Amazon Pay, samt Klarna, hvilket giver mange kunder mulighed for både afdragsordninger og at udsætte betalingen i 30 dage eller mere, hvis der er behov for det. Man vælger selv sin betalingsmetode og efter ordren er betalt, vil virksomheden printe, pakke og sende ordren til den leveringsadresse, man selv har oplyst under ordreprocessen.

Komplimenter, Klager og Tips til AufkleberDealer
Har du handlet tilpassede klistermærker til din virksomhed gennem AufkleberDealer? Er de lette at påføre og bliver de siddende hvor de skal? Skriv en kort kundeanmeldelse her på siden og del dine erfaringer med andre, der overvejer at købe marketing materialer til deres virksomhed hos AufkleberDealer.