Axel Arigato

Alle anmeldelser

Axel Arigato

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Axel Arigato

Siden Axel Arigato's grundlæggelse i 2014 af svenskfødte Max Svaerdh og Albin Johansson, har de udvidet deres produktudbud, som begyndte med sneakers, til at omfatte konfektionsbeklædning til mænd, kvinder og børn samt livsstilstilbehør. Ved at give afkald på sæsonbestemte kollektioner og engagere os direkte med deres kunder, sigter de mod at demokratisere luksusmodemarkedet og tilbyde enestående værdi for pengene. Brandet er socialt drevet, og de engagerer deres fællesskab i købsoplevelsen ved at bruge sociale medieplatforme som et værktøj til at forstå forbrugernes behov, præferencer og ønsker. Deres mål er at skabe et brand, der bringer mennesker sammen gennem kraften af ​​positivitet, fællesskab og mindeværdigeoplevelser.

Mærket tror på den svensk/japanske filosofi om minimalisme, og dette er den vigtigste inspirationskilde for mærket. Ordet Arigato eller tak på japansk betyder oprindeligt og bogstaveligt "svært at eksistere". Det blev brugt til at udtrykke, at noget er værdifuldt og ikke let at finde.

Axel Arigato ville skabe rum, der var indbydende og åbne, den samme følelse som man får, når man går ind i et galleri. De ville også skabe fleksibilitet til kommende projekter og samarbejder. Axel Arigato er et ungt brand, som er i konstant udvikling. For dem giver kun mening at skabe rum, der også kan udvikle sig.

Axel Arigato har bragt mennesker sammen siden 2014
Hver Axel Arigato-butik har en fuld kalender med begivenheder og pop-ups i løbet af året - inklusiv pop-ups, albumsigneringer, magasinlanceringer og musikbegivenheder - for at samle kulturelle elementer, der er relevante for Axel Arigatos kunder og for at give tilbage til lokalsamfundene ved at støtte unge kreative.

Axel Arigato lytter
Axel Arigato bruger sin innovative tidsplan til at frigive en ny model hver uge. Denne unikke udgivelsesmodel hjælper brandet med at opnå et sundere lager og bidrager til mere bevidst købsadfærd. Med formatet "Drop of the Week" sætter Axel Arigato kunden i centrum for produktudviklingen og bruger konstant kundefeedback til at udvikle nye styles.

Der lægges vægt på kvalitet, håndværk og holdbarhed
Axel Arigatos produkter fremstilles af et lille antal leverandører i Europa, og størstedelen af ​​produktionen foregår i Porto. Alle materialer er nøje udvalgt, og læderet er et biprodukt fra kødindustrien og kommer fra garverier med miljøvenlig praksis certificeret af Leather Working Group. Det langsigtede mål er at integrere bæredygtighed i alle aspekter af brandet og den daglige drift. At minimere påvirkningen er en uendelig rejse, og det ultimative mål er at fortsætte med at vokse på en bæredygtig måde.

Tak fordi du læste om Axel Arigato
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.