Backcountry

Alle anmeldelser

Backcountry

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Backcountry

Backcountry er en online specialforhandler, der sælger tøj og udendørsudstyr til vandreture, camping, landevejscykling, mountainbiking, klatring, vintersport, fluefiskeri, kajaksejlads, rafting, landevejs- og stiløb og mere.

Backcountry blev grundlagt i 1996 af Jim Holland og John Bresee. De to startede online-forretningen med en sparsom samling lavineudstyr og begyndte at sælge udstyret fra deres garage i Park City, Utah, under domænenavnene BCstore.com og BackcountryStore.com. Butikkens første salg, en Pieps 457 Opti-finder lavinetransceiver, fandt sted i februar 1997.

Backcountry blev hurtigt en af ​​de få profitable forhandlere, der konkurrerede med REI om føringen i kategorien. REI mistede aldrig føringen. Efter hurtig produktvækst begyndte Backcountry at opsøge andre kategorier, herunder discountbutikker og One Deal At A Time (ODAT). I et forsøg på at genfokusere på tilbudsjægere tilføjede virksomheden nichehjemmesider som SteepandCheap.com og forretninger som f.eks. de nu hedengangne ​​BackcountryOutlet.com og Tramdock.com. Stærkt nedsatte produkter blev til sidst flyttet til en outletsektion, der var tilgængelig fra Backcountry.com-hjemmesiden.

Backcountry atletsponsorering
Backcountry lancerede et utraditionelt sponsorprogram for atleter i 2008, som kræver, at atleter promoverer sig selv og det brand, de repræsenterer på sociale medier. Backcountry sponsorerede atleter er ansvarlige for aktivt at drive trafik til Backcountry gennem YouTube, Facebook, Twitter, Myspace og blogs.

Programmet fungerede også som et affiliate marketing-program, hvor Backcountry forsynede atleter med værktøjer til at spore og måle deres online indflydelse, og atleter modtog en procentdel af hvert salg henvist gennem deres tilstedeværelse i lokalsamfundet. Det program kører ikke længere.

International forsendelse
Backcountry kan sælge og sende nogle varer internationalt, afhængigt af destination og produkt. En liste over lande, vi kan sende produkter til, kan findes på deres hjemmeside.

De kan desværre ikke sende til Schweiz eller lande i EU eller EØS. Hvis du er baseret i Europa, anbefaler de, at du besøger vores europæiske partner bergfreunde.eu for udendørsudstyr.

Her finder du også en liste over mærker, der forbyder os at sende deres produkter uden for USA.

Backcountry bruger UPS til international forsendelse og USPS som en forsendelsesmulighed kun til Canada. For alle internationale forsendelser er din ordre underlagt gældende told, tariffer, afgifter og alle påkrævede skatter.

Hvad kan jeg returnere?
Du kan til enhver tid returnere ubrugte varer for at få fuld refusion til din oprindelige betalingsmetode. Hvis den oprindelige betalingsmetode ikke er tilgængelig, udsteder de en refusion til dig i form af butikskredit. Brugt udstyr skal returneres inden for 30 dage efter levering og kan kun refunderes i form af butikskredit.

Hvad du skal være opmærksom på: Ubrugt udstyr skal returneres i den stand, som du modtog det og med den originale karton og/eller emballage, inklusive producentens etiketter, hvis nogen.

Brugt og ubeskadiget udstyr, cykler eller cykelrammer vil blive krediteret din Backcountry-konto i form af kreditter. Backcountry accepterer dog ikke returnering af produkter, der er beskadiget på grund af uagtsomhed eller misbrug.

Tag dig tid til omhyggeligt at pakke din retur. Du vil være ansvarlig for omkostningerne ved at reparere varer, der er beskadiget under forsendelsen på grund af forkert emballering.

Det tager 3-5 hverdage at behandle en returnering, efter den er ankommet til vores distributionscenter. Du modtager en e-mailbekræftelse, når din returnering er modtaget.

Tak fordi du læste om Backcountry
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Backcountry kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.