Bagetid

Alle anmeldelser

Bagetid

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Bagetid

Bagetid er en af Danmarks største onlinekagebutikker med et stort udvalg af bage- og kagetilbehør, kagepynt og fondant. Du finder også mange produkter til det salte køkken til hjemmebagt brød.

I hverdagens stress og jag kan vi nemt glemme os selv undervejs. Det sker, at vi ikke får anerkendt eller værdsat vores nærmeste, og vi får ikke sagt eller udtrykt vores kærlighed til forældre, venner, børn og partner. Det der med lejligheder, og hvorfor det er vigtigt at fejre dem, er, at de bringer os sammen. En lejlighed som en fødselsdag sætter ikke kun fødselaren eller pigen i søgelyset, men samler også familie og venner fra nær og fjern. Det er de gyldne øjeblikke, hvor kærlighed kommer til udtryk. Ikke nødvendigvis bogstaveligt, men i de helt små detaljer, såsom en kage bagt specielt i dagens anledning som symbol på samhørighed og et fælles mødested.

Start i god tid
Hvis du er blevet bedt om at lave kagen til en særlig lejlighed, er der et par ting, du skal huske på. Det er især vigtigt, at du tager kontrol over tiden. Alt er meget sjovere, når der er tid til at værne om dine projekter - og resultatet bliver også meget smukkere.

Planlæg i god tid:
Spørg om foretrukne smag, farver og/eller særlige præferencer. Det er ikke alle, der f.eks kan lide lakrids på samme måde, og der kan være en foretrukken farve eller form, som du særligt ønsker. Lav en skitse af, hvordan du vil have kagen til at se ud, eller få inspiration fra billeder. Tjek hvilke redskaber og ingredienser du skal bruge til kagen. Opbevar i god tid, så du ikke løber tør for en vigtig ingrediens i sidste øjeblik. Tjek hvor lang tid det tager at forberede kagen, såsom om nogle dele af opskriften skal tilberedes separat, og om kagen skal på køl. Planlæg, hvordan du vil dekorere kagen, og hvor meget tid du vil give til dette. Det er vigtigt, at du husker alle trinene, for bagning skal være en afslappet proces for dig, uden at haste rundt.

Lad dig inspirere af andre kulturer
Mange af de traditioner, vi fejrer i Danmark, herunder højtider som jul og påske, er traditioner, der længe har været en del af dansk kultur. Med tiden er der kommet nyere traditioner til som Halloween og Valentinsdag, der nu optræder som mærkedage i kalenderen.

Det kan være utroligt lærerigt at få ny indsigt og prøve noget nyt. Indsigt i andre kulturers højtider og fejringer skaber en bredere kulturforståelse og mere indsigt. Ligeledes kan en sådan indsigt føre til nye muligheder, der bringer flere mennesker sammen. Se for eksempel på en dag som 'De dødes dag', der opstod i Mexico og er en livsbekræftende, smuk fejring for de døde. Eller den kinesiske lanternefestival, som symboliserer at give slip på dit gamle jeg og forbedre dig selv i det nye år.

Skab dine egne lejligheder, som du føler er værd at fejre med din familie eller venner. Det vigtigste er trods alt, at i deler disse specielle øjeblikke sammen.

Hvordan var det at prøve Bagetid?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Bagetid. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.