Bambustøj

Alle anmeldelser

Bambustøj

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Louise R.
Bambustøj producerer tøj af høj kvalitet, der ser rigtig godt ud og er så behageligt at have på. Mit seneste køb - en Wattern Hoodie - er ingen undtagelse. Hele deres etos handler om fremragende kv...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Elsker Bambustøj's trøjer

  Bambustøj producerer tøj af høj kvalitet, der ser rigtig godt ud og er så behageligt at have på. Mit seneste køb - en Wattern Hoodie - er ingen undtagelse. Hele deres etos handler om fremragende kvalitet med hensyn til produktets kvalitet, kundeservice og omsorg for vores planet. Disse ting går ikke altid hånd i hånd, men Bambustøj ser ud til at klare sig ret godt. Tøjet er fantastisk. Den fremragende service og tankegangen bag virksomheden er prisværdig. Hvad kan man ikke lide?

  Købte løbetights og en trøje, og jeg er overrasket over kvaliteten af produkterne, der absolut er hver en øre værd og tror, det holder.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Bambustøj

Uanset hvad du har brug for, så er det højst sandsynligt at det er tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Hvis man leder efter trøjer, så er der mange steder man kan kigge. Men er der en netbutik der har det man leder efter? Nogle gange kan det også være man vil have fokus på andet end bare designs. Dette kunne f.eks. være hvor miljøvenlig mærket er. Her kan Bambustøj være hjælpsom, eftersom deres mærke kræver at de er miljøbevidste.

Om Bambustøj
Bambustøj.dk blev skabt i 2016, det gør at der er mange års erfaring, hvilket gør at det er en virksomhed du kan stole på. Bambustøj er ikke bare en en tøjbutik, men også et modefirma. Kunne Bambustøj være noget for dig? Hvis dette er tilfældet burde du tjekke deres netbutik, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig.

Produkter og tjenester
Har du brug for hættetrøjer? Så er Bambustøj muligvis hvad du har haft brug for. Ved at købe nogle af deres mange produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er moderne. Søgningen efter en virksomhed der har det man leder efter, kan meget ofte være kompliceret og tidskrævende. Dog er dette ikke et problem med Bambustøj, siden de har fokus på moderne alternativer til andre måder at producere tøj på. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for komfortabelt og certificeret tøj. Har du f.eks. brug for en ny trøje? Bambustøj har det til rådighed. Hvis du kigger efter noget andet slags tøj, så kan dette og meget mere også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Ofte så kan man have nogle spørgsmål. Det kan dog være svært at vide hvem man burde spørge, samt hvordan man får fat på oplysninger til at kontakte dem. Skal du have kontakt til deres kundeservice? Så kan de kontaktes ved at ringe til 71 99 24 66 i hverdagene kl. 10:00-14:00. Du kan også sende en mail til kundeservice@bambustoej.dk. For at gøre det hele lidt nemmere, så har Bambustøj også en kontaktformular du kan bruge. Når du sender en mail eller bruger kontaktformularen, så får du svar inde for 24 timer. På deres kontaktside har de også links til information om ting som ombytning, levering lige så vel som vask og pleje af tøjet.

Anmeldelse
Har du erfaring med Bambustøj? Du må meget gerne skrive en anmeldelse her på DanskeAnmeldelser. Du må skrive om lige det du har lyst til, så længe det er i forhold til Bambustøj lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du skriver om din erfaring, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket kan komme folk til gode, eftersom folk kan læse din anmeldelse, til at finde ud af om de burde bruge Bambustøj. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad synes du om komforten ved deres tøj? Hvordan var din oplevelse med deres kundeservice?