Barner

Alle anmeldelser

Barner

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Barner

Barner er baseret i Barcelona og blev grundlagt af to venner i begyndelsen af ​​2017. Efter at have fordybet deres liv fuldt ud i den digitale verden, indså de et problem, der ikke kun påvirkede dem, men millioner af mennesker rundt om i verden: overeksponering for blåt lys.

Som hårdtarbejdende og teknologielskere kunne deres øjne ikke længere tolerere de lange timer, de brugte foran skærmene hver dag. De ønskede at finde en løsning, der ville beskytte deres øjne og forbedre deres livskvalitet uden at ofre stil. Efter at have indset, at de løsninger, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet, ikke var gode nok, besluttede de at udvikle deres egne.

Barner arbejdede længe og hårdt på at udvikle deres drømmebriller, men inden de lancerede dem, besluttede de at teste dem på to crowdfunding-platforme: Kickstarter og Indiegogo.

Takket være den store støtte fra alle de mennesker, der troede på dem og støttede deres crowdfunding-kampagner, har de solgt mere end 15.000 par briller i 81 lande, og nu sælger de deres produkter over hele verden.

Barner's vision
Den måde, de lever, arbejder, leger og kommunikerer på, ændrer sig hver dag i takt med den hurtige teknologiske udvikling. Det er derfor, de ønsker at være mere end blot en tech gadget-virksomhed. De ønsker at bygge et brand og et fællesskab, der understøtter den digitale generations evigt udviklende livsstil og får dem til at føle sig forstået og accepteret.

De mener, at alle virksomheder bør være mere end blot en virksomhed; de burde også have en sjæl. Det betyder ikke kun at fokusere på at glæde deres kunder og bygge fantastiske produkter, men at opretholde deres værdier, stå op for det, de tror på, og give tilbage til samfundet.

Barner stræber hver dag efter at være et selskab med sjæl. De ønsker at hjælpe folk med at leve et liv, der er lige så levende og sjovt, som de er funktionelle, og de drømmer om at skabe en verden, hvor teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd.

Det gode liv er velkommen
Barner er opkaldt efter Barcelona, ​​eller "Barna", som de lokale siger.

Med "Barnere" mener de alle de mennesker, der er forbundet med Barcelona på den ene eller anden måde. Ikke fordi de bor der, men fordi de lever Barcelonas livsstil, uanset hvor de er.

En barner er en person, der er fuld af positivitet, energi og påskønnelse af den smukke verden omkring dem; nogen der lever det gode liv.

Grundlæggerne
Edu & Ray mødtes på Bali i 2014, hvor de tilfældigvis boede i en fælles vens hus. Efter turen gik de hver til sit – Edu i Irland og Singapore for at arbejde for Google og Samsung, og Ray i Japan og Colombia for at arbejde for Accenture.

Et par år senere krydsede deres veje igen, og de fandt ud af, at de på trods af deres forskellige baggrunde delte den samme iværksætterånd. Denne ånd var inspireret af byen Barcelona, ​​som de vendte tilbage til efter mange år i udlandet.

Efter at have tilbragt mange timer bag deres skærme, indså Edu & Ray, at de kunne gøre noget, og derfor blev Barner født.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Barner?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.