Batteries-Online

Alle anmeldelser

Batteries-Online

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Batteries-Online

Siden 2004 har Batteries-Online været markedsleder inden for salg af batterier og opladere til kameraer og videokameraer. De leverer kun kvalitetsvarer fra deres eget lager, så de kan behandle din ordre hurtigt og til konkurrencedygtige priser! Deres leverandør er nøje udvalgt. Alle batterier og opladere er generiske produkter, der er 100% kompatible med de originale tekniske specifikationer. Battericellerne er af højeste kvalitet og kommer med garanti.

Batteries-Online yder et års garanti på alle deres batterier. Garantien dækker også enhver forringelse af kapaciteten. Dette er en meget speciel form for garanti.

Alle betalinger er sikre og krypteret. Ingen kan ikke se dine bankoplysninger på noget tidspunkt.

Alle ugens dage kan du kontakte os på telefon eller mail, så vi kan besvare din henvendelse.

Betaling og levering
Har du afgivet din ordre på en hverdag før kl. 13.00 og betalt med Dankort eller et andet kreditkort, afsendes din ordre samme dag! Batteries-Online opkræver ikke noget kortgebyr. Betalingen er 100% sikker, og de kan ikke se dine bankoplysninger på noget tidspunkt.

Leveringstid
Har du bestilt på en hverdag før kl. 13.00 og betalt med kreditkort, afsendes din ordre samme dag. Vælger du den billige fragt, standard levering, bliver din forsendelse leveret med PostNord, og leveringstiden kan i øjeblikket variere mellem 2 og 5 hverdage.

Hvis du fortryder dit køb, vil du naturligvis få refunderet det beløb, du har indbetalt til Batteries-Online. Beløbet vil blive overført til det kort, du har betalt med eller til din bankkonto, så snart vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den overholder reglerne for hævning.

Den eneste omkostning, du pådrager dig, hvis du fortryder et køb, er portoomkostningerne ved at returnere varen til os.

Hvad skal jeg returnere?
Hvis du af noget grund ønsker at returnere en vare, er det vigtigt at du giver Batteries-Online besked først. På den måde er du sikker på at få den rigtige vejledning om, hvordan du returnerer mm. Har du spørgsmål om garanti, status på din ordre, returvarer eller andet, send en e-mail til Batteries-Online og de vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Dette er ikke et krav, men ekspeditionen bliver er hurtigere.

Når du handler hos Batteries-Online.dk, har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller sætte prisen ned, alt efter omstændighederne.

Forudsætningen er naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af forkert brug af produktet eller anden skadelig adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg klage?
Du skal reklamere inden for "rimelig tid", efter du har opdaget manglen på varen. Batteries-Online anbefaler, at du indgiver en klage hurtigst muligt. Reklamerer du inden for to måneder efter opdagelsen af ​​manglen, er reklamationen altid inden for fristen. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer de naturligvis de (rimelige) fragtomkostninger for at returnere varen til os.

Har du også købt batterier fra Batteries-Online?
Så skriv gerne en anmeldese om din oplvelse og erfaring, så andre læsere også kan få indblik i hvordan kvaliteten var.