Belle Wholesale

Alle anmeldelser

Belle Wholesale

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Belle Wholesale

Belle Wholesale blev grundlagt af folk med næsten 10 års erfaring i e-handelsbranchen. De tager dig seriøst og frem for alt ønsker de, at deres kunder skal være tilfredse. De accepterer en række af de mest pålidelige online betalingsmetoder, der er tilgængelige i dag. Siden 2015 har Belle Wholesale været dedikeret til at levere unikke modeprodukter til forbrugere over hele verden. Belle Wholesale har altid taget kvinders meninger til sig og skabt tætte relationer til kunder, der brænder for mode, æstetik og livsstil. Siden starten har Belle Wholesale gjort sin indflydelse gældende over hele verden og spredt glædelig livsstil.

Belle Wholesale lancerer mere end 1.000 nye produkter hver uge, så du kan shoppe de nyeste styles til overkommelige priser. De gør mode tilgængeligt og spændende og hjælper kvinder over hele verden med at eje deres drømmegarderobe.

Belle Wholesale's filosofi
I en afvigelse fra traditionelle modemærker har Belle Wholesale forstærket æstetikken i supermodellen "Super Slim". De opfordrer kvinder til at værdsætte sig selv og mener, at hver kvindefigur er smuk og unik. Belle Wholesale ønsker at hjælpe kvinder med at frigøre sig fra "kropsskam"s lænker og genfinde skønheden i deres figur. Mærket har altid bevaret nysgerrighed og høje standarder; de drømmer om at prøve anderledes, men støttende. Belle Wholesale er et high-end modemærke, der tiltrækker forbrugere, der stræber efter mode og kvalitet. I fremtiden vil Belle Wholesale og "Belle Wholesale babe" slutte sig til hinanden for at fortsætte med at udforske feltet af high-end mode.

Belle Wholesale team af kundeservicerepræsentanter er her for at hjælpe dig hele vejen, fra browsing til bestilling til forsendelse (og returnering, hvis det er nødvendigt). Du kan kontakte deres kundeservice ved at klikke på "Kontakt sælger" på din ordrekonto og indsende billetten. De svarer dig inden for 24 timer.

Belle Wholesale sender produkter til lande over hele kloden. Og det tager normalt tre til fem uger for dem at ankomme til deres destination i vestlige lande med standardforsendelse. Denne tidsramme starter fra det tidspunkt, hvor et produkt afleveres til forsendelsesservicen af ​​vores distributører. Fordi vi arbejder med en række forskellige distributører, er det almindeligt, at varer bestilt fra flere distributører ankommer til deres destination separat.

I tilfælde af at du ikke er tilfreds med din ordre, er de i stand til at give kunderne fuld refusion, når produkterne er returneret til os. I tilfælde af at forsendelsesomkostningerne overstiger værdien af dine varer, vil de aftale med dig for dine ikke-returnerede varer. Tip: Send venligst ikke din retur direkte til adressen på den pakke, du har modtaget. Send venligst kun til den adresse, du har fået af deres kundeserviceafdeling. Enhver returnering eller ombytning er ikke gyldig, før den er accepteret af Belle Wholesale's kundeservice.

Fortæl os gerne om din erfaring
Din anmeldelse er vigtig for os og vi vil meget gerne høre om din erfaring efter dit køb, så andre kunder og så kan få et overblik over Belle Wholesale. Fortæl gerne om alt fra størrelse til levering. Vi glæder os til at læse din anmeldese :)