Bellroy

Alle anmeldelser

Bellroy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Bellroy

Bellroys signaturpunge, etuier, tasker og nøgleetuier er specielt designet til en slank silhuet og tilbyder funktionelle og praktiske løsninger til at bære de ting, du har brug for. Denne anmeldelse af Bellroy-punge vil dække alle de vigtige aspekter af mærket og dets produkter, så du som kunde kan være sikker på at træffe en informeret købsbeslutning. Bellroy-historien begynder ved et køkkenbord i Bells Beach, Australien. Det var i begyndelsen af ​​2000'erne, og en gruppe venner protesterede over omfanget af deres tegnebøger. Trætte af de punge, der var til rådighed på det tidspunkt, satte de deres kreative hoveder sammen og designede deres egen unikke og slanke version.

I 2010 lancerede de deres første produkt: En slank pung med færre lag og bedre adgang til kort. Og således blev Bellroy-mærket født.

Bellroy gemmeleg
Bellroy Hide and Seek Wallet er navngivet med god grund, da dens praktiske design sikrer, at du kan adskille de ting, du har brug for regelmæssigt, fra dem, du har brug for sjældnere. Hide and Seek tegnebogen rummer op til 12 kort og har 4 DeepL adgangsrum og en skjult møntlomme.

Det mest bemærkelsesværdige aspekt af denne Bellroy Hide and Seek anmeldelse er dens avancerede RFID-beskyttelse. Radiofrekvensidentifikation er en uheldig, men udbredt metode til moderne identitetstyveri, hvor tyve bruger chiplæsere til at skimme kortnumre fra intetanende personer. Ved at indsætte et specielt mesh i læderet på sine produkter, tilbyder Bellroy sine Hide and Seek-kunder ekstra sikkerhed.

Bellroy Low
Hvis du leder efter det praktiske ved en stor tegnebog i en kompakt, men alligevel luksuriøs pakke, er Bellroy Low Slim Wallet et godt valg. Designet til mindre valutaer som den amerikanske eller australske dollar, får denne slanke og lille pung arbejdet gjort uden at overbelaste dine lommer.

Tro på denne Bellroy Low Down anmeldelse, når de fortæller dig, at store ting kommer i små pakker. Denne lille læderpung kan rumme op til 12 kort og lejlighedssedler i sine 3 tilgængelige rum og et rum, der ikke kan ses. 

Bellroy Slim Case
Et andet populært produkt, de kigger nærmere på i denne Bellroy pung anmeldelse, er læderet Slim Sleeve. Undervurder ikke dette vidunder i lommestørrelse: Selvom det kun måler 95 mm x 80 mm, har Bellroy Slim Sleeve Wallet plads til op til 12 kort, 2 DeepL-adgangsområder, en træklomme og opbevaring til foldede sedler.

Bellroy Note-sleeve
Bellroy Note Sleeve Wallet er mærkets mest populære pung, og det er indlysende hvorfor: Kontanter, mønter og op til 11 kort kan organiseres pænt, mens de forbliver slanke og strømlinede, så de passer i din baglomme.

Lad os nu komme til de særlige funktioner i denne Bellroy Note Sleeve anmeldelse. Først og fremmest er Bellroy Note Sleeve Wallet både stilfuld og praktisk, og den tilbyder nem adgang til hverdagsting og mulighed for opbevaring med trækflig. Der er også en møntlomme, som også kan bruges til at beskytte visitkort. Det bedste af det hele er, at Note Sleeve også er udstyret med premium RFID-beskyttelse.

Tak fordi du læste om Bellroy
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Bellroy kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.