DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Belugi

  Belugi beskriver sig selv som en side med Nordens største udvalg i alt til romantik og fantasi i deres online sexshop. De promoverer deres produkter som værende med til få 'lyst til mere'. Det antyder, at det handler om mere end bare sex, men at sælge kvalitetsprodukter inden for sexlegetøj fra de bedste leverandører i verden, der også er meget til at skabe nydelse og velvære - enten alene eller sammen med andre.

  Om Belugi

  Denne webshop er grundlagt af Mik og Marie Oddershede, der bor i Danmark, selvom den i dag også dækker vores nabolande Sverige, Norge og Finland. Før de valgte at starte denne hjemmeside, har de haft erfaring med arbejde inden for parterapi og sexologi. Udover at sælge sexlegetøj og lingerie, fører de også en blog og kan give professionel rådgiving og vejledning i ens købsproces. På hjemmesiden står der, at de har Nordens største udvalg og dermed Skandinaviens største erotik- og sexshop.

  Udvalg af varer hos Belugi

  Når du kommer ind på siden, kan man se, at de har forskellige kategorier af sexlegetøj, der henvender sig alle typer mennesker. Der findes både kategorier som 'Til hende', 'Til ham' og 'Til par'. Med det brede sortiment er der næsten ikke det, du ikke ville kunne forestille dig som bl.a. dildo, analperler, sexgynger, strapon, massageolie, glidecreme, kondomer og meget mere. Desuden er Belugi officiel forhandler af alt sexlegetøj relateret til Fifty Shades! Man skal derfor holde et åbent sind, når man går ind på siden - men er der jo også af en grund!

  Andre fordele ved Belugi
  En af de gode ting ved hjemmesiden er, at du hurtigt kan få et overblik, hvor du ser originalpris ved siden af den pris, som de tilbyder dig. Hvis du har tvivl om specielle sexprodukter på shoppen eller andre spørgsmål med almen interesse, kan du stille dem til deres sexolog. Det er en ekstra service til de købere, der måske ikke er så erfaren med sexlegetøj. Desuden kan det være værd at skrive sig bag øret, at de også tilbyder neutral og diskret indpakning.

  Når du har lagt dine varer i indkøbskurven, skal du gå videre til betaling. Blandt betalingsmetoderne har du de klassiske MasterCard, Maestro og forskellige typer VISA. Desuden kan du i Danmark også vælge at bruge MobilePay til at betale. Man kan vælge enten at samle pakken op selv ved deres lager inden for åbningstiderne, eller man kan få tilsendt pakken med PostNord.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har brug for hjælp enten til selve produkterne eller købsprocessen, så kan du kontakte indehaverne af siden. Du kan få fat i dem enten via mail support@belugi.dk, hvor du kan skrive dine spørgsmål, eller du kan ringe til dem direkte på +45 70 20 20 81. Hvis du er mere tilbageholden, så har de også en FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og deres svar.

  Anmeldelse af Belugi

  Hvis du har erfaring med dette firma og en mening om, hvilken slags virksomhed Belugi er, så vil vi meget gerne høre det. Når du deler din oplevelse med andre brugere, så hjælper du dem nemlig med at finde det rette sted for dem. Det kan både være mening om produktkvalitet, sexologens rådgivning, kundeservice eller andet.

  Belugi
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Super sexshop

  Har handlet hos Belugi mange gange. Stort udvalg, gode priser, altid svar på spørgsmål og varene dagen efter. Kan kun anbefales.

  Af: Flemming Hansen18-02-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Virkelig god butik

  Fantastisk butik med masser af gode tilbud, sød betjening, gode priser og levering dagen efter (når jeg køber online)

  Af: Susanne Jørgensen14-08-2020
  Flemming Hansen18-02-2021

  Stort udvalg, lave priser og varene dagen efter.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Belugi

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Belugi et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Belugi I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Belugi?

  Belugi er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Erotiske butikker

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belugi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.