DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Benefit Club

  Når man skal bruge virksomhedsgaver eller fødselsdagsgaver til ansatte og venner, eller hvis man bare gerne vil forkæle sig selv, så er der et væld af muligheder. Især hvis man handler hos netbutikker, er der mange at vælge imellem. Derfor er det vigtigt at undersøge på forhånd, hvilke forhandlere der kan levere præcis den slags gaver man er på udkig efter, til den rette kvalitet. Især vigtigt i forbindelse med gaver er at sikre sig, at de leveres til tiden. Netop derfor benytter mange handlende sig af online kundeanmeldelser af forhandlere, før de beslutter sig for at lægge deres penge hos dem. På denne side kan man se mere omkring netbutikken Benefit Club, og læse andre kunders anmeldelser af denne virksomhed, før man bestiller varer hos dem. På den måde kan man forhåbentlig få en mere afslappet indkøbsoplevelse, idet man kan føle sig mere sikker på, at produkterne man skal bruge ankommer til tiden, samt er af den ønskede kvalitet.

  Om Benefit Club

  Virksomheden er en del af GoGift (før kendt som Gavekortet.dk) og er ejet af det Nordiske forlag Egmont. GoGift har i mere end 15 år eksisteret for at assistere virksomheder og privatpersoner med at finde kvalitetsgaver til alle anledninger. Hos Benefit Club kan man således også finde en lang række produkter, der egner sig til gaver, samt produkter til både hus og have for hele familien.

  Sportyfriends Tutorial: How to make a refund in Quickpay

  Produkter og Services hos Benefit Club

  På netbutikken Benefit Club kan man købe en lang række forskellige varer. Virksomheden forhandler mærkevarer til børn og voksne, indenfor kategorier som mode, boligtilbehør, elektronik, gastronomi, legetøj m.fl.
  Via hjemmesiden kan man vælge mellem mærker fra kendte Danske brands, som eksempeltvis Johan Bülow lakridser og chokolade, Kaj Bojesen designs og tilbehør til hjemmet, Tromborg hudpleje og skønhedsprodukter samt mange flere. Man kan desuden købe oplevelser i deres netbutik, fra udbyderen Smartbox, såsom ølsmagning, minicruisetil Oslo og luksusbrunch for to personer.
  Hos Benefit Club kan man betale via deres hjemmeside med MasterCard, Dankort, VISA Dankort, samt VISA Elektron. Bestiller man via deres netbutik reservererer de pengene på det valgte betalingskort, i henhold til Dansk lovgivning, og trækker dernæst beløbet fra betalingskortet når ordren er blevet sendt. Benefit Club tilbyder deres kunder gratis levering på alle ordrer, der leveres til nærmeste GLS pakkeshop indenfor 1-3 hverdage - med undtagelse af tilfælde, hvor man er blevet oplyst om andet i forbindelse med ordrebekræftelsen.

  Komplimenter, Klager og Tips til Benefit Club

  Køber du ofte modetøj eller boligtilbehør hos Benefit Club, eller har du for nyligt bestilt fra deres hjemmeside for første gang? Hvordan var deres produktkvalitet og udvalg, var leveringstiden mellem 1-3 dage som de skriver på deres hjemmeside, og var du ellers tilfreds med deres serviceniveau? Lad andre kunder lære af dine erfaringer og hjælp dem med at beslutte, om de med fordel kan benytte denne netbutik til at bestille kommende firmajulegaver eller ting til dem selv og deres familie. Selv en kort tekst kan være til stor gavn for andre forbrugere og tager kun få minutter at skrive her på vores hjemmeside.

  Benefit Club
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Benefit Club

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Benefit Club et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Benefit Club I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Benefit Club?

  Benefit Club er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Benefit Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.