Berrylook

Alle anmeldelser

Berrylook

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Berrylook

Modetøj til kvinder og mænd, det er lige det, som Berrylook de gør sig i, og der er mange, som følger moden over hele verden, så der er en rigtig god kundebase, hvis man forstår at holde sig på forkant med den konstant udviklende verden. Berrylook er en enorm onlineforretning, og de har alt i tøj, tilbehør, sko, undertøj og badetøj til modebevidste kvinder og mænd, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, leveringstid eller med det udvalg, der gerne skal være. For ingen vil lade sig nøjes med et udvalg, som kun er et par enkelte bukser eller kjoler uden forskellige farver og desigs.

Om Berrylook
Berylook er en onlineforretning med modetøj i alle former til kvinder og mænd, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og udvalg af modetøj og tilbehør. Berrylook er en stor forretning, og de leverer til næsten hele verden, så der er ingen grund til, at du ikke skal bestille hos dem, hvis du godt kan lide mode i god kvalitet.  Berrylook er selvfølgelig med på den bedste sikkerhed ved betalinger, så alle kundernes oplysinger og penge alle er sikrede, og de ikke får opsnappet deres oplysninger.

Services hos Berrylook
Hos Berrylook får du mode til både mænd og kvinder. Det er en onlineforretning, som er klar til at servicere og sende fra deres store lager. Berrylook sender med alle de største firmaer, som sikrer, at deres leverancer kommer hurtigt frem. Berrylook er ikke kun et salgssted for mode, nej de er også et sted, hvor du kan følge mode, for moden er en skiftende og ændrende størrelse, som aldrig er i hvile. Berrylook er også et sted, hvor du kan finde sko og tilbehør til modetøjet, for der er altid noget nyt, også i moden, det er med at holde sig opdateret, og det kan du så også gøre ved at melde dig til at modtage deres nyhedsbrev, eller du kan læse om mode og det, som de gør, for at finde gode tilbud til dig, på deres blog.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Berrylook, så er det noget, som er ganske ligetil, for på deres meget overskulige hjemmeside finder du alle de oplysninger, som du skal bruge for at komme i kontakt med dem på mail og telefonisk. Det giver sig selv, at det er hurtiger på telefon, men også på mail vil de hurtigt besvare dig, og det er for dem lige meget, om det er med en klage eller en forespørgsel. Den gode kundeservice, får du hver gang, og alle får samme gode behandling i en behagelig tone.

Bedømmele af Berrylook
Hvis du er som de fleste andre, så bruger du også de onlinesider, som bedømmer firmaer. Det er der, hvor du søger oplysninger om de firmaer, som du måske vil handle med. Nu er der så kommet en ny side, og den giver dig en god mulighed for at give en mere nuanceret bedømmelse. Det er noget, som mange i fremtiden vi bruge til at finde, hvem de vil handle med, og måske kan fimaerne selv bruge din bedømmelse til at forebedre det, som du ikke er tilfreds med.