Best Vet Care

Alle anmeldelser

Best Vet Care

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo PetDreams.dk

PetDreams.dk

1 anmeldelser

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigt...

Best Vet Care

Hos Best Vet Care tilbyder de et udvalg af kæledyrsforsyningsmærker, fra behandlinger til kæledyrsplejeprodukter til artikler til dit kæledyr. Uanset om du leder efter midler mod lopper og flåter, midler mod hjerteorm, ormekure, hygiejneprodukter, homøopatiske behandlinger eller kosttilskud, så har de dem alle. Deres produkter er ægte, autentiske og peer reviewed. Med GRATIS forsendelse og pengene tilbage politik garanterer de dig den bedste kundepleje og problemfri shoppingoplevelse. De betjener millioner af kæledyrsejere over hele verden. Deres mål er at nå ud til kæledyrsforældre over hele verden for at hjælpe dem med at yde den bedste sundhedspleje til deres lodne ledsagere.

Shop efter de bedste kæledyrsprodukter online hos Best Vet Care. De tilbyder kvalitetsprodukter, inklusiv behandlinger og kosttilskud, til de mest overkommelige priser til dine kæledyr.

Nyd glæderne ved kæledyrspleje med Best Vet Care
Ligesom dig har de hos Best Vet Care en passion for kæledyr. De elsker dem og elsker at tage os af dem. For at støtte alle kæledyrsforældre tilbyder de et bredt udvalg af ægte kæledyrsprodukter af høj kvalitet til fantastiske priser. Best Vet Care mener, at hvis flere kæledyrsejere havde adgang til produkter til overkommelige priser, ville de være i stand til at give deres kæledyr, hvad de virkelig har brug for og fortjener.

Så tag et kig rundt, og du vil se, at deres enkle, sikre og overkommelige tilgang til kæledyrsprodukter gør dem til den mest betroede online forhandler.

Best Vet Care's sortiment omfatter følgende produkter

- Bekæmpelse af lopper og flåter
- Ormekur produkter
- Hjerteorm
- Sårpleje
- Ledtilskud
- Øjen- og øreplejeprodukter
- Kosttilskud

Hvert produkt de leverer er understøttet af usædvanligt omsorgsfuld kundeservice og deres 100 % pengene tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre eller har ombestemt dig, skal du blot ringe til dem, og vi vil med glæde modtage din returnering og få fuld refusion.

Hvordan returnerer jeg en ordre eller bytter produkter?
Ring til dem gratis på 1-888-860-3208 eller e-mail os på support@bestvetcare.com inden for 7 dage efter modtagelse af din ordre, og de vil tage de uåbnede produkter tilbage, uden at stille spørgsmål. Hvis du gerne vil bytte produkterne, er det bedst at ringe til os, da deres kundeservicemedarbejdere vil hjælpe dig med at finde det mest passende produkt til dit kæledyr.

Leveringstider
De fleste ordrer leveres indenfor 10-15 hverdage. Hvis du ikke modtager din ordre inden for 28 hverdage efter afsendelse, tilbyder de en refusion eller genforsendelse, medmindre den angivne adresse er forkert eller ufuldstændig.

I løbet af de kommende helligdage kan forsendelsen blive forsinket på grund af den store mængde ordrer. De beder dig afgive din bestilling på forhånd for at undgå forsinkelser. Bemærk venligst, at hvis adressen er forkert eller ufuldstændig, kan de ikke tilbyde en refusion eller genforsende ordren.

De er heller ikke i stand til at tilbyde refusion eller genforsendelse, hvis fragtfirmaet giver dem bevis for levering. Når ordren er leveret til den oplyste adresse, ligger ansvaret hos modtageren. Covid-19 påvirker stadig fragt og kan påvirke leveringer i den kommende feriesæson. USPS forventes at håndtere en stor mængde post, hvilket kan forsinke leveringen af ​​din pakke. For at undgå leveringsforsinkelser i feriesæsonen, bedes du venligst bestille tidligt. Hvis den originale forsendelse ankommer, efter at de har afsendt eller refunderet din ordre, bedes du kontakte vores team for at arrangere en øjeblikkelig returnering af produktet. Du kan kontakte deres kundeservice gratis på 1-888-860-3208 eller e-maile os på support@bestvetcare.com. Hvis du ikke returnerer produktet inden for fem dage, opkræves et automatisk gebyr. Hvis du ønsker at beholde ordren, bedes du give os besked, så sørger vi for betaling.

Hvordan var det at prøve Best Vet Care?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Best Vet Care. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.