Better World Books

Alle anmeldelser

Better World Books

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Better World Books

Better World Books tror på

kraft. Så deres mål er at hjælpe dem, der leverer det, og dele det med dem, der har lyst til det. Derfor er hver eneste handling, de foretager os, og hvert bogkøb, du foretager, med til at finansiere det.

Værdier
Better World Books er drevet af at give kunderne en højt værdsat oplevelse, og en oplevelse, der giver dem mulighed for at tilpasse deres handlinger til deres værdier. De ønsker at være deres foretrukne markedsplads for bøger og deres foretrukne partner, så de inddrager deres input i alt, hvad de gør.

Histoiren
Det var en mørk og stormfuld nat i South Bend, Indiana. Kollegievennerne og de ultimative frisbee-holdkammerater Xavier og Kreece sad rundt efter eksamen og spekulerede på, hvad de nu skulle gøre. Økonomien var i bunden, dot com-boomet var for nylig gået i stå, og udsigterne for internetvirksomheder var små. Dette lovede ikke godt for fyre med grader i informationssystemer og maskinteknik.

Den tilfældige opdagelse
Den bedste koncert, de kunne finde, var at undervise Notre Dame-fodboldholdet i de finere punkter inden for beregning og computerprogrammering. Et utaknemmeligt job for at være sikker, og det betalte sig ikke ligefrem i den gamle Linebacker Lounge. Træt af at se alle bunkerne af gamle lærebøger sidde rundt i lejligheden, prøvede Kreece en anelse og satte sin værelseskammerats gamle bøger til salg på internettet. Campusboghandelen betalte aldrig meget for brugte bøger, men måske kunne han sælge dem på internettet og få flere. (Køb og salg af ting på internettet var endnu ikke blevet mainstream). Selvom det var midt på sommeren, begyndte lærebøgerne at sælge som mundrette kager. Xavier, der nogensinde har været iværksætter, vidste en god ting, da han så en og fortsatte med at sælge sine gamle lærebøger og dem af alle hans værelseskammerater, som var flygtet og efterladt deres bøger. Han blev fascineret af online bogmarkedet og spekulerede på, hvordan han kunne finde mange flere bøger.

Den følgende vinter talte Kreece og Xavier ofte om en plan om at samle alle de uønskede bøger i Notre Dame. Da foråret nærmede sig, besluttede de sig for at få det til at ske.

Efter at have arbejdet frivilligt i det lokale forsamlingshus, vidste Better World Books, at det havde alt, hvad de havde brug for: en god sag, en hurtig internetforbindelse og et baglokale, der kunne rumme nogle bøger. Xavier overbeviste Jay, centrets direktør, til at satse på denne idé, og så var de i gang. 6 måneder senere var 2.000 bøger blevet samlet og solgt videre, og der var indsamlet 10.000 $. Endnu vigtigere var det, at Kreece og Xavier befandt sig i glimten af ​​en revolutionerende ny forretningsmodel.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om ______
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.