BigCommerce

Alle anmeldelser

BigCommerce

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

BigCommerce

Det kan virke uoverskueligt at starte en virksomhed. Et af elementerne ved at starte en virksomhed, er at den er moderne nok til at være online. Dette er blevet vigtigt her i moderne tid, men dette præsenterer også nogle nye udfordringer. Hvordan finder man en god platform at lave en hjemmeside på, men som der også ser pæn ud og er foretningsorienteret.

Om BigCommerce
BigCommerce prøver at gøre det til en nem proces, at få en hjemmeside lavet til din virksomhed. Med de mange muligheder der er online, så prøver BigCommerce er være den bedst tilpasset til dig. Her forsøger de ikke kun at være brugervenlige, men også serviceorienteret. Startet i 2009, gør også at BigCommerce har haft lang tid til at modne, for aat kunne sikre den bedste mulige oplevelse for dig som bruger. Aktiv i mere end 150 lande og med mere end 1000 arbejdere, gør dette at BigCommerce har meget erfaring inde for området.

Produkter og tjenester
BigCommerce tilbyder en platform der gør det nemt for dig, at starte din virksomheder. Dette hjælper de dig med på flere måder. BigCommerce har nogle værktøjer til rådighed som gør det nemt for dig, at lave en hjemmeside til din virksomhed. Deruodver har BigCommerce og sektioner på deres hjemmesider, hvor du kan komme i kontakt med andre fra fællesskabet, så du kan stille spørgsmål, få inspiration eller andet. Lyder dette interessant? Så kan du tjekke deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Hvis du har nogle spørgsmål til deres tjeneste, så har BigCommerce flere hjælpemidler til rådighed. For at kontakte dem kan du bruge deres kontaktside. Her har du mulighed for at søge på dit problem, for at se om det allerede er blevet svaret på. Her er der en masse overskifter og kategorier, hvor du så har mulighed for at gå mere i dybden ved at læse teksten. Hvis dette ikke svarer på dit spørgsmål, så har du også mulighed for at bruge deres livechat, som gør at du kan få kontakt direkte med en arbejder. Der er mange forskellige numre til rådighed, når det kommer til at kontakte dem over telefonen. Disse kan også findes på deres kontaktside. Hvis du hellere vil have svar over mail, så kan du også oprette en sag hvor du så modtager svar over mail. BigCommerce har dog også gjort det muligt at gøre brug af fællesskabet. Du har mulighed for at spørge andre der bruger BigCommerce, om deres erfaring med tjenesten og hvordan de har løst forskellige problemer. Her kan du enten bruge deres forums eller deres Q&A sektion.

Anmeldelse
DanskeAnmeldelser fungerer på grund af meningerne forskellige mennesker har om forskellige tjenester. Hvis du har erfaring med BigCommerce eller hvis der var noget der holdte dig fra at bruge det, så kan du skrive om dette her. Din mening kan komme andre til nytte, som der gerne vil vide hvordan tjenesten var at bruge. Din anmeldelse kan også være brugbar for andre der leder efter folk, der har haft den samme erfaring. Så hvis du har noget information du tror der kunne være nyttigt for andre mennesker, så kan dette deles her.